EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Raparperinen linzertorttu

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteisen linzertortun täyte maistuu vadelmalta. Tähän piiraaseen keitetään keväinen appelsiininkuorella höystetty raparperihilloke.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Raparperinen linzertorttu

Pohja:

2 kpl kananmunaa
200 g pehmeää voita
3,5 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
150 g Dr. Oetker Mantelijauhetta (3 pussia)
2 tl appelsiinin raastettua kuorta
1 tl kanelia

Täyte:

4 dl raparperinpaloja
1 dl sokeria
2 rkl vesi
1 rkl appelsiinin raastettua kuorta

Valmistus

Valmistus:

1

Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään, lukuun ottamatta yhtä valkuaista, jonka säästät tortun voiteluun. Muotoile taikina palloksi ja nosta se jääkaappiin noin tunniksi. Vuoraa leivinpaperilla halkaisijaltaan noin 24 sentin irtopohjavuoka tai voitele pinnoitettu piirasvuoka.

2

Valmista raparperihilloke keittämällä aineksia kattilassa pienellä lämmöllä, kunnes hilloke on paksua ja raparperit ovat pehmenneet. Anna jäähtyä. Voit myös käyttää valmista hilloketta.

3

Kauli 2/3 taikinasta ja vuoraa sillä vuoan pohja ja reunat. Lusikoi pohjalle hilloke. Kauli loput taikinasta noin 1/2 sentin paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta pienellä ympyrämuotilla pyörylöitä. Voitele pyörylät valkuaisella ja asettele ne täytteen päälle rennosti. Nosta jääkaappiin noin puoleksi tunniksi.

4

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Paista torttua noin 35 minuuttia, tai kunnes se on kauniin värinen ja kypsä. Tarjoa kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö Raparperinen linzertorttu

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1683kJ
402kcal
2052kJ
490kcal
Rasva 21.43g 26.14g
Hiilihydraatit 36.19g 44.14g
Proteiini 5.65g 6.89g