reseptiin Raparperipiirakka
250 g | margariinia |
3,5 dl | sokeria |
6 dl | vehnäjauhoja |
1 dl | kookoshiutaleita |
3 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
2 tl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
3 kpl | kananmunaa |
1 dl | vettä tai kermaa |
3 - 4 kpl | raparperinvartta |
Sekoita kulhossa juokseva margariini, sokeri, vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja vaniljasokeri.Ota muruseosta talteen noin kaksi desilitraa pintaa varten.Lisää munat yksitellen vatkaten loppuseokseen. Sekoita joukkoon vesi tai kerma.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Viipaloi pinnalle ohuelti raparperinvarret ja ripottele päälle muruseos. Paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa seuraksi vaniljakastiketta.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
1683kJ 402kcal |
1105kJ 264kcal |
Rasva | 11.94g | 7.86g |
Hiilihydraatit | 51.38g | 33.80g |
Proteiini | 5.59g | 3.68g |