Flag

Raparperipiirakka

about 12 palaa
Keskitasoinen
40 minuuttia
Helppo ja nopea raparperipiirakka resepti. Piirakkaohje toimii hyvin myös korvaamalla raparperin happamilla marjoilla.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Ainekset
250 gmargariinia
3,5 dlsokeria
6 dlvehnäjauhoja
1 dlkookoshiutaleita
3 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
3 kplkananmunaa
1 dlvettä tai kermaa
3 - 4 kplraparperinvartta

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Sekoita kulhossa juokseva margariini, sokeri, vehnäjauhot, kookoshiutaleet, leivinjauhe ja vaniljasokeri.Ota muruseosta talteen noin kaksi desilitraa pintaa varten.Lisää munat yksitellen vatkaten loppuseokseen. Sekoita joukkoon vesi tai kerma.

2

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Viipaloi pinnalle ohuelti raparperinvarret ja ripottele päälle muruseos. Paista 200 asteessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa seuraksi vaniljakastiketta.