Flag

Raparperipiiras ja mascarponevaahto

about 25 - 30 palaa
Helppo
60 minuuttia
Kardemummalla maustettu raparperi-mantelipiirakka ja Mascarponevaahto
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
4 kplkananmunaa
3 dlsokeria
2,5 dlvehnäjauhoja
1 dlkaurahiutaleita
1 dlDr. Oetker Mantelijauhetta
2 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlkardemummaa
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
1 dlrypsiöljyä
200 gmaitorahkaa tai tuorejuustoa
Pinnalle
about 5 - 6 dlraparperinpaloja
0,5 dlsokeria
50 gDr. Oetker Mantelirouhetta
Lisäksi
2 dlvispikermaa
about 0,5 - 1 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
0,5 ltuoreita mansikoita
200 gmascarponejuustoa
200 gmascarponejuustoa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Mantelirouhetta
Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

2

Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää joukkoon vielä öljy ja maitorahka tai tuorejuusto. Kääntele ainekset sekaisin.

3

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille. Leikkaa raparperinvarret ohuiksi viipaleiksi ja ripottele taikinan päälle yhdessä sokerin ja mantelirouheen kanssa.

Paistoaika: 15 Minutes

Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 220 °C

Kiertoilmauunin lämpötila: 200 °C

4

Anna piiraan jäähtyä ja valmista seuraksi Mascarponevaahto. Vatkaa vispikerma kuohkeaksi vaahdoksi ja vatkaa joukkoon Mascarponejuusto, sokeri ja vaniljasokeri.