Flag

Rocky road brownie

18 - 20 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Rocky road eli leivonnainen, jossa yhdistyvät vaahtokarkit, mantelit, pähkinät, rusinat, suklaa ja toffee - tässä reseptissä mehevän brownien päällä.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
100 gtummaa suklaata
250 gvoita
0,5 dlkaakaojauhetta
4 dlsokeria
2 tlDr. Oetker Vaniljasokeria
4 kplkananmunaa
2,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,25 tlsuolaa
Pinnalle
1 psDr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50 g)
100 gfudgepaloja
1 psDr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
about 60 gvaahtokarkkeja (pieniä)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Kokonaisia kuorittuja manteleita (50 g)
Picture - Dr. Oetker Tummasuklaanapit leivontaan
1

Esivalmistelut

Esilämmitä uuni 175 asteiseksi. Rouhi suklaa.

2

Taikina

Sulata voi kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää kaakao sekä rouhittu suklaa. Anna suklaan sulaa ja sekoita tasaiseksi.

3

Vaahdota kananmunat, sokeri ja vaniljasokeri ilmavaksi, paksuksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut jauho, leivinjauhe ja suola yhdessä suklaa-voiseoksen kanssa. Sekoita varoen tasaiseksi. Kaada taikina syvälle uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla.

4

Kakun olessa uunissa, rouhi manteleita varovasti hieman pienempiin osiin ja sekoita fudgen ja suklaapalojen kanssa seokseksi. Kaada tasaisesti kakun päälle ja jatka paistamista 10 minuuttia.

5

Levitä vaahtokarkit kakulle ja jatka edelleen paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes vaahtokarkit ovat saaneet hieman väriä. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt brownie paloiksi. Säilytä kakku suljetussa astiassa huoneenlämmössä.