Romanttinen prinsessakakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Prinsessakakun pohjan voi hyvin tehdä jo edellisenä iltana ja säilyttää muovipussissa yön yli. Ja miksi tyytyä yhteen ruusuun kakun päällä, kun voi laittaa kuusi?

noin 12 annosta

Vaikeustaso 3 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Romanttinen prinsessakakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 dl maitoa
2 dl vadelmahilloa
4 dl vispikermaa
100 g Dr. Oetker Mantelimassaa
250 g Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa

Valmistus

Valmistus:

1

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2

Voitele halkaisijaltaan 23cm:n irtopohjavuoka ja jauhota pienellä määrällä vehnäjauhoa.

3

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

4

Sekoita toisessa kulhossa vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi tahnaksi.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alaosassa 30-40 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

6

Ota pohja uunista ja anna sen jäähtyä vuossaan noin 10 minuuttia ennen kuin kumoat sen ritilälle ja anna jäähtyä kokonaan.

7

Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa. Vatkaa vispikerma myös paksuksi vaahdoksi.

8

Halkaise kakkupohja kahteen osaan. Levitä toiselle pohjalle ohut kerros vaniljamoussea ja sen päälle vadelmahillo.

9

Nosta päälle toinen pohja ja levitä sen päälle loppu vaniljamousse.

10

Levitä vaniljamoussen päälle kermavaahtoa keoksi siten, että kakku saa pyöreän muotonsa.

11

Sekoita mantelimassa ja sokerimassa keskenään tasaisen väriseksi massaksi käsin tai yleiskoneella.

12

Kauli marsipaani kanneksi ja nosta se varovasti kakun päälle. Varmista, että kansi peittää koko kakun, ja tasoita taitteet käsin. Leikkaa ylimääräinen marsipaani reunoilta pois.

13

Koristele kakku Dr.oetker koristeruusuilla ja lehdillä, jotka on helppo kiinnittää pisaralla Dr.oetker Sokerikuorrutteella. Kakusta tulee erityisen romanttinen, jos sidot sen ympärille pitsinauhan.

Reseptin ravintosisältö Romanttinen prinsessakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2052 kJ
490 kcal
1377 kJ
329 kcal
Rasva 17.93 g 12.03 g
Hiilihydraatit 55.59 g 37.31 g
Proteiini 5.30 g 3.56 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei