EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Rommirusinakakku

Suklaa ja rommirusinat maustavat tämän kahvikakun

12 - 16 palaa

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Rommirusinakakku

Taikina:

2 ps Dr. Oetker Korintteja (150 g)
1 dl tummaa rommia
175 g voita pehmeää
2 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100 g)
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl kardemummaa jauhettuna
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark
Dr. Oetker Cupcake Minipearls koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Laita korintit kulhoon ja kaada päälle rommi. Anna tekeytyä tunnin ajan. Voitele ja korppujauhota suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka. Esikuumenna uuni.

Lämpötia: 180 °C

2

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vaahdottaen. Lisää rommi-rusinaseos, suklaahiput sekä keskenään sekoitut vehnäjauho, kardemumma ja leivinjauhe. Kaada taikina tasaisesti vuokaan. Tee taikinaan keskelle viilto, niin kakku kohoaa tasaisemmin.

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 50 - 60 Minutes

3

Varmista kakun kypsyys tikulla. Kypsä kakku ei tartu siihen työnnettyyn tikkuun. Irroita hieman jäähtynyt kakku vuoasta ja anna jäähtyä mieluiten ritilän päällä.

4

Sulata suklaa pussiissan kuumassa vesihauteessa. Tee pussin kulmaan reikä ja pursota suklaa nauhoina kakun päälle. Koristele heti koristehelmillä, kun suklaa on vielä sulaa.

5

Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän säilytyksenjälkeen. Kakku säilyy ilmalta suojattuna huoneenlämmössä tai sitä viileämmässä. Kakun voi pakastaa, mutta koristele kakku vasta sulatuksen jälkeen.

Reseptin ravintosisältö Rommirusinakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1708kJ
408kcal
1922kJ
459kcal
Rasva 16.11g 18.10g
Hiilihydraatit 39.48g 44.36g
Proteiini 4.71g 5.29g