EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Runebergin muffinit

(0)
5 3 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helpot muffinit Runebergin päivään

about 10 kappaletta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Runebergin muffinit

Tarvitset:

100 g voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 dl Dr. Oetker Mantelirouhetta
1 dl korppujauhoja
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dl kuohukermaa
0,5 tl Dr. Oetker Karvasmanteliaromia (1,5ml)

Lisäksi:

about 10 kpl Muffinivuokia

Pinnalle:

about 1 dl vadelmahilloa
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata rasva ja anna jäähtyä hetki. Vatkaa kevyesti kananmuna ja sokeri sekaisin. Lisää rasva.

2

Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoon. Lisää kaikki loput aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

3

Jaa taikina muffinivuokiin ja tasoita pinta.

4

Paista torttuja 200 asteessa n. 15 minuuttia koosta riippuen. Anna torttujen jäähtyä hetken aikaa ennen koristelua.

5

Nosta nokare hilloa tortun keskelle. Valuta sokerikuorrutteesta rengas hillon ympärille.

Reseptin ravintosisältö Runebergin muffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1231 kJ
294 kcal
1043 kJ
249 kcal
Rasva 10.59 g 8.98 g
Hiilihydraatit 31.57 g 26.75 g
Proteiini 2.10 g 1.78 g