EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Runebergin tortut

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Helmikuun 5. päivä juhlittavana Runebergin päivänä herkutellaan perinteisesti mehevillä runebergintortuilla.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Runebergin tortut

Ainekset:

150 g voita
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta
1 dl korppujauhoja
50 g Dr. Oetker Mantelirouhetta
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 kpl kananmunaa
0,5 dl maitoa

Kostutus:

0,5 dl vettä
1 tl Dr. Oetker Rommiaromia tai Karvasmanteliaromia
3 rkl sokeria

Koristelu:

0,5 dl vadelmahilloa tai -marmeladia
tuubi Dr. Oetker Vaaleanpunaista Sokerikuorrutetta tai valkoista

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota voi ja sokeri, lisää kananmuna voimakkaasti vatkaten. Lisää maito, fariinisokeri ja keskenään sekotetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi. Paista muffinivuoissa tai korkeissa pyöreissä, korppujauhotetuissa vuoissa. Taikinasta tulee noin 5-6 korkeaa leivosta tai 10-12 muffinia.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

2

Valmista kostutusliuos kattilassa kuumentamalla vesi ja sokeri, kunnes sokeri on liuennut. Anna jäähtyä ja lisää aromit. Kostuta jäähtyneet leivokset ja anna leivosten seistä mieluiten seuraavaan päivään suljetussa astiassa.Koristele leivokset tekemällä sokerikuorrutteesta ympyrä, jonka sisälle laitetaan lusikallinen vadelmamarmeladia.

Taikinan voi paistaa myös pienessä pyöreässä (20 cm) irtopohjavuoassa kakuksi. Paistolämpötila on tällöin 170 astetta ja 40 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö Runebergin tortut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1574 kJ
376 kcal
1813 kJ
433 kcal
Rasva 14.67 g 16.86 g
Hiilihydraatit 38.62 g 44.39 g
Proteiini 3.82 g 4.39 g