EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sahramikranssi

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Kaunis sahramilla värjätty kranssi.

1 - 2 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sahramikranssi

Pullataikina:

25 g hiivaa
100 g voita
2,5 dl maitoa
1 kpl kananmunaa
1 dl sokeria
suolaa (ripaus)
0,5 g sahramia (1 pussi)
about 8 dl vehnäjauhoja

Täyte 1:

200 g Dr. Oetker Mantelimassaa raastettuna
50 g pehmeää voita

Täyte 2:

100 g pistaasipähkinöitä hienonnettuna
1 dl sokeria
50 g pehmeää voita

Valmistus

Valmistus:

1

Sulata voi kattilassa. Lisää maito ja sahrami ja lämmitä seos 37 asteiseksi. Murenna hiiva kulhoon ja kaada lämmin neste päälle. Sekoita kunnes hiiva on liuennut. Lisää kananmuna, sokeri, suola ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikina käsin tai yleiskoneella. Anna kohota noin 40 minuuttia.

2

Valitse haluamasi täyte ja sekoita sen ainekset yhteen. Laita taikina jauhotetulle alustalle ja kauli siitä suorakulmainen levy. Levitä täyte levylle ja taittele se kolminkertaiseksi. Muodosta tasainen kranssi. Leikkaa vuorotellen viiltoja keskelle, oikealle ja vasemmalle.

3

Anna kranssin nousta liinan alla noin 30 minuuttia. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla ja mantelilastuilla. Paista uunin alatasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä liinan alla.

Reseptin ravintosisältö Sahramikranssi

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 24849 kJ
5935 kcal
1629 kJ
389 kcal
Rasva 285.85 g 18.76 g
Hiilihydraatit 641.20 g 42.07 g
Proteiini 116.13 g 7.62 g