EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaari jäätelökakku

Itse tehty jäätelökakku on helppo toteuttaa jäätelöjauheiden avulla. Suklaan, vaniljan ja mansikan makea yhdistelmä tuo mieleen perinteisen trio-jäätelön.

1 - 2 kappaletta

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sateenkaari jäätelökakku

Jäätelökakku:

7,5 dl kevytmaitoa
1 ps Dr. Oetker Suklaa Jäätelöjauhetta
2 ps Dr. Oetker Vanilja Jäätelöjauhetta
200 g tuoreita mansikoita
Dr. Oetker Punaista geeliväriä

Koristelu:

tuoreita marjoja valintasi mukaan

Valmistus

Valmistus:

Tarvikkeet

Kakkuvuoka (28 cm) ja kakkumuovia.

1

Suklaakerros

Kaada 2,5 dl maitoa isoon kulhoon. Lisää pussi Suklaa Jäätelöjauhetta. Vatkaa ensin sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella noin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella vielä 3 minuuttia. Kaada jäätelömassa kakkuvuokaan, jonka reunat on päällystetty 10 cm korkealla kakkumuovilla. Tasoita jäätelön pinta ja laita pakastimeen noin 1 tunniksi.

2

Vaniljakerros

Kun suklaakerros on pakastimessa, valmista vaniljakerros samalla tavalla kuin vaiheessa 1. Kaada 2,5 dl maitoa isoon kulhoon. Lisää pussi Vanilja Jäätelöjauhetta. Vatkaa ensin sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella noin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella vielä 3 minuuttia. Ota kakkuvuoka pois pakkasesta ja kaada vaniljakerros suklaakerroksen päälle. Tasoita pinta ja laita pakastimeen noin 1 tunniksi.

3

Mansikkakerros

Kun suklaa- ja vaniljakerrokset ovat pakastimessa, soseuta tuoreet mansikat sileaksi soseeksi. Laita mansikkasose sivuun odottamaan ja toista vaihe 2. Kaada 2,5 dl maitoa isoon kulhoon. Lisää pussi Vanilja Jäätelöjauhetta. Vatkaa ensin sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella noin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella vielä 3 minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon mansikkasose ja lisää halutessasi punaista geeliväriä, jos haluat voimakkaamman värin. Ota kakkuvuoka pois pakastimesta ja kaada mansikkatäyte vaniljakerroksen päälle. Tasoita pinta sileäksi ja laita pakastimeen minimissään 4 tunniksi.

4

Koristelu

Ota jäätelökakku huoneenlämpöön pehmenemään noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele jäätelökakku tuoreilla marjoilla.

Reseptin ravintosisältö Sateenkaari jäätelökakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 4053kJ
968kcal
318kJ
76kcal
Rasva 25.52g 1.99g
Hiilihydraatit 139.27g 10.87g
Proteiini 36.35g 2.84g