Sateenkaarikakku

Pirteän näköinen ja makuinen Sateenkaarikakku yllättää juhlijat.

15 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

preparation

Valmistus

Esivalmistelut

Kakku paistetaan neljässä osassa. Tee taikina osissa, jos sinulla ei ole käytettävissä neljää saman kokoista vuokaa tai ne eivät mahdu kerralla uuniin. Tee kukin taikina vasta juuri ennen paistamista, ettei vaahto ehdi laskeutua.

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Vaahto on valmis, kun siihen piirretty kuvio pysyy vaahdon pinnalla hetken. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Jaa kakkutaikina neljään osaan ja värjää osat elintarvikeväreillä. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun tai voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan. Paista uunissa. Kun taikina ei enää tartu tikkuun, kakku on valmis.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

pozycja siatki Keskitasolla

Paistoaika: 30 Minutes

2

Leikkaa kakkupohjista halutessasi paistopinnat pois ja kostuta pohjat laimennetulla appelsiinimehulla. Vaahdota kakkumousse maidon kanssa paksuksi vaahdoksi ja mausta vaniljamyllystä rouhitulla vaniljalla.

3

Aloita kakun kokoaminen sinisestä pohjasta. Levitä pohjan päälle vaniljamoussea (noin 1/5 valmiista moussesta) ja aseta päälle vihreä pohja. Seuraavaksi keltainen pohja ja viimeisenä punainen pohja, levitä kaikkiin väleihin vaniljamoussea. Levitä loput kakkumoussesta kakun päälle ja reunoille. Viimeistele koristelu juuri ennen tarjoilua Dr. Oetker Cupcake Stars -koristekuvioilla.