EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaarikakku suklaakreemillä

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Värikäs resepti sateenkaarikakkuun. Valkosuklaa- ja tummasuklaatäyte sekä värikkäät DISCO -suklaarakeet koristavat värikkäät kakkupohjat.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sateenkaarikakku suklaakreemillä

Värikkäät kakkupohjat:

225 g voita
2,5 dl sokeria
6 kpl kananmunaa
2,85 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
Dr. Oetker Violettia geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Valkosuklaakreemi:

300 g voita huoneenlämpöisenä
8,3 dl tomusokeria
200 g valkosuklaata sulatettuna
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl maitoa

Tummasuklaakreemi:

130 g voita
4,2 dl tomusokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
0,8 dl vispikermaa

Koristelu:

1 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Valmistus

Valmistus:

Värikkäät kakkupohjat

Kuumenna uuni 170°C:seen. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne taikinaan. Jaa taikina 4 kulhoon ja värjää ne neljällä eri geelivärillä. Paista pohjat erikseen irtopohjavuoissa (halkaisija 18 cm) noin 20 minuutin ajan. Anna pohjien jäähtyä täysin ennen kakun kokoamista. 

Valkosuklaakreemi

Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele sekaan sulatettu valkosuklaa ja vaniljasokeri. Vatkaa kreemiä uudelleen ja lisää maito hiljalleen. Vatkaa kreemiä noin. 2 minuuttia.

Tummasuklaakreemi

Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon ja vatkaa huoneenlämpöisen voin kanssa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kreemi on tasaista. 

Laita ensimmäinen kakkupohja kakkulautaselle. Levitä kolmasosa valkosuklaakreemistä päälle. Toista sama muille pohjille. Laita kakku jääkaappiin tekeytymään tunniksi. 

Ota sitten kakku pois jääkaapista ja levitä tummasuklaakreemi lastan avulla tasaisesti kakun päälle. Koristele Disco -suklaarakeilla. 

Reseptin ravintosisältö Sateenkaarikakku suklaakreemillä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 6134 kJ
1465 kcal
2131 kJ
509 kcal
Rasva 74.57 g 25.89 g
Hiilihydraatit 146.48 g 50.86 g
Proteiini 9.89 g 3.43 g