reseptiin Sateenkaarikakku suklaakreemillä
225 g | voita |
2,5 dl | sokeria |
6 kpl | kananmunaa |
2,85 dl | vehnäjauhoja |
1,5 tl | Dr. Oetker Leivinjauhetta |
Dr. Oetker Violettia geeliväriä | |
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä | |
Dr. Oetker Punaista geeliväriä | |
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä |
300 g | voita huoneenlämpöisenä |
8,3 dl | tomusokeria |
200 g | valkosuklaata sulatettuna |
1 rkl | Dr. Oetker Vaniljasokeria |
1 rkl | maitoa |
130 g | voita |
4,2 dl | tomusokeria |
1,5 dl | kaakaojauhetta |
0,8 dl | vispikermaa |
1 plo | Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita |
Kuumenna uuni 170°C:seen. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne taikinaan. Jaa taikina 4 kulhoon ja värjää ne neljällä eri geelivärillä. Paista pohjat erikseen irtopohjavuoissa (halkaisija 18 cm) noin 20 minuutin ajan. Anna pohjien jäähtyä täysin ennen kakun kokoamista.
Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele sekaan sulatettu valkosuklaa ja vaniljasokeri. Vatkaa kreemiä uudelleen ja lisää maito hiljalleen. Vatkaa kreemiä noin. 2 minuuttia.
Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon ja vatkaa huoneenlämpöisen voin kanssa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kreemi on tasaista.
Laita ensimmäinen kakkupohja kakkulautaselle. Levitä kolmasosa valkosuklaakreemistä päälle. Toista sama muille pohjille. Laita kakku jääkaappiin tekeytymään tunniksi.
Ota sitten kakku pois jääkaapista ja levitä tummasuklaakreemi lastan avulla tasaisesti kakun päälle. Koristele Disco -suklaarakeilla.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
6134
kJ
1465 kcal |
2131
kJ
509 kcal |
Rasva | 74.57 g | 25.89 g |
Hiilihydraatit | 146.48 g | 50.86 g |
Proteiini | 9.89 g | 3.43 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei