Sateenkaarikakku suklaakreemillä

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Värikäs resepti sateenkaarikakkuun. Valkosuklaa- ja tummasuklaatäyte sekä värikkäät DISCO -suklaarakeet koristavat värikkäät kakkupohjat.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sateenkaarikakku suklaakreemillä

Värikkäät kakkupohjat:

225 g voita
2,5 dl sokeria
6 kpl kananmunaa
2,85 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
Dr. Oetker Violettia geeliväriä
Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
Dr. Oetker Punaista geeliväriä
Dr. Oetker Keltaista geeliväriä

Valkosuklaakreemi:

300 g voita huoneenlämpöisenä
8,3 dl tomusokeria
200 g valkosuklaata sulatettuna
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
1 rkl maitoa

Tummasuklaakreemi:

130 g voita
4,2 dl tomusokeria
1,5 dl kaakaojauhetta
0,8 dl vispikermaa

Koristelu:

1 plo Dr. Oetker DISCO -suklaarakeita

Valmistus

Valmistus:

Värikkäät kakkupohjat

Kuumenna uuni 170°C:seen. Vatkaa voi ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe ja kääntele ne taikinaan. Jaa taikina 4 kulhoon ja värjää ne neljällä eri geelivärillä. Paista pohjat erikseen irtopohjavuoissa (halkaisija 18 cm) noin 20 minuutin ajan. Anna pohjien jäähtyä täysin ennen kakun kokoamista. 

Valkosuklaakreemi

Vatkaa voi ja tomusokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Kääntele sekaan sulatettu valkosuklaa ja vaniljasokeri. Vatkaa kreemiä uudelleen ja lisää maito hiljalleen. Vatkaa kreemiä noin. 2 minuuttia.

Tummasuklaakreemi

Siivilöi tomusokeri ja kaakaojauhe kulhoon ja vatkaa huoneenlämpöisen voin kanssa vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kerma ja vatkaa kunnes kreemi on tasaista. 

Laita ensimmäinen kakkupohja kakkulautaselle. Levitä kolmasosa valkosuklaakreemistä päälle. Toista sama muille pohjille. Laita kakku jääkaappiin tekeytymään tunniksi. 

Ota sitten kakku pois jääkaapista ja levitä tummasuklaakreemi lastan avulla tasaisesti kakun päälle. Koristele Disco -suklaarakeilla. 

Reseptin ravintosisältö Sateenkaarikakku suklaakreemillä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 6134 kJ
1465 kcal
2131 kJ
509 kcal
Rasva 74.57 g 25.89 g
Hiilihydraatit 146.48 g 50.86 g
Proteiini 9.89 g 3.43 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei