EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaarikuppikakut

Sateenkaari kuppikakkujen sisällä ja päällä! Tee reseptin avulla muffineista moniväriset ja taiteile niiden päälle vaahtopilvet ja sateenkaarinauha.

18 - 22 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sateenkaarikuppikakut

Kakkutaikina:

175 g pehmeää voita
2,33 dl sokeria
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 kpl kananmunaa
5,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl suolaa
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1,5 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Keltaista geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
1 tl Dr. Oetker Violettia geeliväriä
18 - 22 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Koristelu:

3,33 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
3 tl vesi
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
Dr. Oetker Rainbow mix koristerakeita ja 9-11 sateenkaarikarkkinauhaa puoliksi leikattuina

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Lämmitä uuni 200° C asteeseen tasalämmölle.

2

Kakkutaikina

Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan samalla voimakkaasti vatkaten. Lisää noin ruokalusikallinen vehnäjauhoja, jos taikina juoksettuu. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään ja sekoita vuorotellen maidon kanssa taikinaan.

Jaa taikina 5 kulhoon ja värjää joka taikina eri geelivärillä. Levitä lusikan avulla vähän jokaista taikinaa muffinivuokiin, jotta saat niihin kaikki 5 värikerrosta. Paista uunin keskitasolla 20-25 minuuttia. Jäähdytä leivontaritilällä.

3

Koristelu

Sekoita tomusokeri, sininen geeliväri ja vesi keskenään. Levitä kuorrute jäätyneiden muffineiden päälle ja ripottele heti päälle Rainbow mix koristerakeita.

Sekoita kakkumoussejauhe ja maito keskenään. Vatkaa sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella ensin 1 minuutti ja sitten suurimmalla nopeudella 4 minuuttia kunnes vaahto on ilmavaa. Asettele valmiista moussesta pienet "pilvet" kuppikakkujen päälle ja kiinnitä puolikas sateenkaarinauha.

Reseptin ravintosisältö Sateenkaarikuppikakut

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1151kJ
275kcal
1390kJ
332kcal
Rasva 8.69g 10.47g
Hiilihydraatit 35.94g 43.30g
Proteiini 3.73g 4.49g