EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sateenkaaritäytekakku

Kakku sateenkaaren väreissä. Herkullinen täytekakkuresepti vaikka lastenjuhliin tai muihin teemabileisiin.

about 20 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sateenkaaritäytekakku

Ainekset:

6 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2,5 dl mehua (vaaleaa)
5 dl vispikermaa
0,5 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 dl maitorahkaa
about 6 - 7 rkl Dr. Oetker Toffeekastiketta
1 dl vadelmia
100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark tai karamelleja oman maun mukaan
1 prk Dr. Oetker Neon -koristerakeita

preparation

Valmistus

1

Vaahdota sokeri ja munat ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet, siivilöi vaahdon joukkoon ja sekoita varovasti tasaiseksi.

2

Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (halkaisija noin 24 cm), paista ja anna jäähtyä.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistoaika: about 30 Minutes

3

Leikkaa pohja kolmeen kerrokseen. Ota muotilla keskimmäisestä pohjasta pyöreä pala pois (halkaisija 10 cm). Kostuta pohjat mehulla. Vaahdota kerma ja mausta se sokereilla.

4

Ota noin kolmannes kermasta erilleen ja lisää siihen maitorahka ja marjat. Kokoa kakku vadille. Levitä ensimmäisen pohjan päälle noin puolet täytteestä ja lisäksi toffeekastiketta, mutta jätä keskikohta ilman täytettä.

5

Nosta reiällinen pohja päälle. Leivitä pohjalle loput täytteestä. Kaada karamellit muodostuneeseen koloon. Nosta kansi päälle.

6

Kuorruta kakku kermalla. Jätä kolmannes kermasta pursotettavaksi. Ripottele koristerakeet kuvan osoittamalla tavalla sateenkaareksi. Pursota loput kermasta pyöreällä tyllalla pilviksi.

Kakku kannattaa koristella vasta juuri ennen tarjoilua.

Sisälle sopii monenlaiset karamellit, jotka kuitenkin kestävät hieman kosteutta. Esimerkiksi erilaiset suklaat tai viinikumikaramellit. Sokeripintaiset karamellit saattavat menettää kosteudessa väriä tai sokerista pintaansa.

Reseptin ravintosisältö Sateenkaaritäytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1432kJ
342kcal
1365kJ
326kcal
Rasva 0g 0g
Hiilihydraatit 0g 0g
Proteiini 0g 0g