EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sima kuivahiivasta

(0)
4 10 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteinen sima onnistuu myös kuivahiivasta. Muista valmistaa vappusima ajoissa.

about 5 litraa

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sima kuivahiivasta

Ainekset:

4 l vettä
2 kpl sitruunaa
250 g fariinisokeria
250 g sokeria
1 tl kuivahiivaa (vajaa)

Lisäksi:

about 1 dl sokeria (jokaiseen pulloon hieman)
50 g rusinoita (muutamia per pullo)

Valmistus

Valmistus:

1

Pese sitruunat huolellisesti ennen käyttöä. Ota kuoriosa irti, varo ettei valkoista osaa tule mukaan. Purista sitruunoista mehu.

2

Kiehauta puolet vedestä ja kaada sokerien päälle. Lisää loput vedestä sekä sitruunamehu joukkoon. Anna jäähtyä kädenlämpöistä hieman kuumemmaksi. Liuota hiiva kuumahkoon nestetilkkaan ja sekoita nesteeseen. Anna käydä huoneenlämmössä noin 1 päivä. Pullota sima. Lisää jokaiseen pulloon hieman sokeria ja muutama rusina.

3

Sima on valmista, kun rusinat nousevat pintaan. Viileässä valmistumisaika on noin viikko, huoneenlämmössä noin 3 päivää. Säilytä sima jääkaapissa. Sima säilyy noin viikon.

Reseptin ravintosisältö Sima kuivahiivasta

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2068 kJ
494 kcal
214 kJ
51 kcal
Rasva 0.40 g 0.04 g
Hiilihydraatit 120.66 g 12.36 g
Proteiini 0.73 g 0.08 g