EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sininen Marenkikakku

(0)
4 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Yksinkertainen ja helppo resepti näyttävälle, herkulliselle marenkikakulle.

about 8 annosta

Vaikeustaso 1 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sininen Marenkikakku

Marenkipohja:

7 kpl kananmunan valkuaista
4,5 dl taloussokeria
tuubi Dr. Oetker Geelivärejä , sininen
1 pala Dr. Oetker Gourmet Vaniljatankoa

Täyte:

5 dl vispikermaa
Dr. Oetker Vaniljasokeria maun mukaan
300 g mustikoita tuoreita tai pakaste
2 kpl banaania
Dr. Oetker Superhero -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Marenkipohjat

Kuumenna uuni 100 asteiseksi. Kuumenna kattilassa vettä vesihaudetta varten. Laita valkuaiset, sokeri ja vaniljansiemenet kattilan päälle sopivaan metallikulhoon.

2

Aseta kulho kattilan päälle. Vatkaa seosta noin 5 minuuttia käsin, kunnes sokeri on liuennut.

3

Nosta kulho vesihauteesta ja vaahdota seosta sähkövatkaimella noin 7 minuutin ajan kunnes marenki on vahvaa ja kiiltävää. Lisää geeliväriä tipoittain, kunnes väri on sopiva.

4

Nostele marenki pursotuspussiin. Pursota marengista kahden leivinpaperin päälle 5 kpl halkaisijaltaan 15 cm pyöreitä levyjä. Jos marenkia jää yli, pursota siitä koristeita.

5

Paista uunissa noin 70 minuuttia, kunnes marengit ovat kovettuneet. Anna jäähtyä.

6

Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi. Mausta halutessasi vaniljasokerilla. Viipaloi banaani. Täytä kakku asettamalla kerroksittain marenkilevy, kermaa, banaania ja mustikoita. Koristele Superhero-koristerakeilla ja mustikoilla.

Reseptin ravintosisältö Sininen Marenkikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1930 kJ
461 kcal
909 kJ
217 kcal
Rasva 22.20 g 10.42 g
Hiilihydraatit 57.62 g 27.05 g
Proteiini 5.25 g 2.47 g