EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitrusskonssit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Sitrusskonssit ovat täydellinen brunssiherkku. Niiden taikinassa on raikasta sitruunankuoriraastetta ja hieman rosmariinia.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitrusskonssit

Taikina:

4 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
0,75 dl sokeria
50 g voita (jääkaappikylmää)
2 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
yhden appelsiinin kuori raastettuna
tuoretta rosmariinia

Voiteluun:

kananmuna

Täyte:

kermavaahtoa

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon kuutioitu, kylmä voi. Lisää kerma, sitruunan kuoriraaste ja rosmariini. Sekoita mahdollisimman nopeasti taikinaksi, ettei siihen muodostu sitkoa. Taputtele taikina jauhotetulle pöydälle paksuksi levyksi. Ota pienellä muotilla taikinasta ympyröitä. Voitele kevyesti vatkatulla munalla.

2

Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Tarkista kypsyys, kun paistoaikaa on kulunut n. 7 minuuttia. Jos skonssin pohja on kauniin ruskea ja tuntuu kovahkolta, niin leivonnainen on valmis.

3

Tarjoa tuoreena kermavaahdon ja sitruuna muffinitäytteen kanssa.

Reseptin ravintosisältö Sitrusskonssit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 833 kJ
199 kcal
1227 kJ
293 kcal
Rasva 9.70 g 14.26 g
Hiilihydraatit 22.22 g 32.67 g
Proteiini 2.87 g 4.22 g