EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruuna-inkiväärimuffinit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Raikkaat, ilmavat muffinit on leivottu luomu leivinjauheella.

15 - 20 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruuna-inkiväärimuffinit

Taikina:

6 kpl luomukananmunaa
4 dl ruokosokeria
250 g luomuvoita
2 kpl sitruunaa , kuori raastettuna
50 g tuoretta inkivääriä raastettuna
2 ps Dr. Oetker Mantelijauhetta (100 g)
1,5 dl maitoa
5,5 dl luomuvehnäjauhoja
1 rkl Dr. Oetker Luomu Leivinjauhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Esilämmitä uuni 170 asteiseksi. Voitele muffinipellin kolot tai aseta muffinivuoat (16-20 kpl) uunipellille.

2

Sulata voi ja anna jäähtyä. Vaahdota kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Raasta situunan kuoret hienoksi raasteeksi. Lisää sitruunankuoriraaste, inkivääri, mantelijauhe, maito ja sulatettu voi. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

3

Jaa taikina vuokiin ja paista uunin keskitasolla 22-25 minuuttia. Anna muffinien jäähtyä. Koristele sokerikuorrutteella ja haluamillasi koristeilla.

Reseptin ravintosisältö Sitruuna-inkiväärimuffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1763 kJ
421 kcal
1633 kJ
390 kcal
Rasva 17.59 g 16.29 g
Hiilihydraatit 36.83 g 34.11 g
Proteiini 6.24 g 5.78 g