Sitruunainen melbajuustokakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Perinteinen juustokakku saa kauniin koristelun pintaansa marjamelbasta.

noin 8 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruunainen melbajuustokakku

Vadelmamelba:

200 g vadelmia (kotimaisia)
0,25 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Pohja:

200 g ruis digestive-keksejä (tai esim. Bastogne)
80 g voita

Täyte:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1,5 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia

Valmistus

Valmistus:

1

Tee ensin vadelmamelba. Aja sileäksi vadelmat, tomusokeri ja sitruuna-aromi tehosekoittimessa. Siivilöi halutessasi.

2

Murenna keksit monitoimikoneessa. Sulata voi ja sekoita keksimuruihin.

3

Pingoita leivinpaperi halkaisijaltaan 16 cm irtopohjavuokaan. Painele vuoan pohjalle keksimuruseos tiiviiksi kerrokseksi. Laita jääkaappiin n. 15 minuutiksi.

4

Liota liivatelehtiä väljässä, kylmässä vedessä pari minuuttia. Lämmitä 1 dl kermaa kattilassa varovasti. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois. Laita liivatteet lämpimän kerman joukkoon. Sekoita kunnes liivatteet liukenevat.

5

Sekoita vaniljasokeri, tuorejuusto ja siivilöity tomusokeri. Lisää joukkoon liivate-kermaseos.

6

Vatkaa loppu kerma ( 1 dl) vaahdoksi. Lisää se muiden aineiden joukkoon. Kaada keksipohjalle. Lusikoi kakun päälle rennolla kädellä marjamelbakoristeita. Säästä loppu melba kakun kanssa tarjottavaksi.

7

Peitä kelmulla ja anna hyytyä viileässä vähintään 4 tuntia.

Kaksinkertainen taikina mahtuu halkaisijaltaan 26 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Siitä riittää isommallekin porukalle.

Reseptin ravintosisältö Sitruunainen melbajuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1696 kJ
405 kcal
1348 kJ
322 kcal
Rasva 28.01 g 22.23 g
Hiilihydraatit 43.34 g 34.40 g
Proteiini 4.78 g 3.80 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei