EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sitruunaiset vadelma-valkosuklaapalat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanat valkosuklaaruudut kuorrutetaan helpolla marjakuorrutteella.

30 palaa

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sitruunaiset vadelma-valkosuklaapalat

Pohja:

60 g valkosuklaata
60 g voita
0,75 dl öljyä
1,25 dl vettä
1 dl kermaviiliä
2 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
yhden luomusitruunan kuori raastettuna
3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniliinisokeria tai 0,5 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste -luomu vaniljatahnaa
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
suolaa
3 rkl Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa

Kuorrute:

1 ps Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
0,25 dl sitruunan mehu
0,25 dl kylmää vettä
50 g valkosuklaata
2 rkl kuohukermaa

Koristeeksi:

Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Mittaa valkosuklaa ja voi mikronkestävään astiaan. Sulata mikrossa täydellä teholla 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita eri kulhossa tasaiseksi öljy, vesi, kermaviili, kananmunat sekä sokeri. Raasta mukaan sitruunan kuori. Lisää lopuksi sula valkosuklaa-voiseos. 

Sekoita loput kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun (n. 20 x 35 cm) uunivuokaan. Paista pohjaa 165 asteessa noin 15 minuutin ajan. Anna pohjan jäädä meheväksi ja kosteaksi. Kumoa pohja heti uunista ottamisen jälkeen leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä liinan alla ennen kuorruttamista.

Kuorrute

Kaada kulhoon pussi Berry Fantasy -kuorrutejauhetta. Lisää kylmä vesi ja puristettu sitruunamehu. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Ole tarkkana, ettei kuorrutteesta tule liian juoksevaa. 

Lisää mikronkestävään kulhoon valkosuklaa ja kerma. Lämmitä seosta 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen, kunnes se on täysin sulanut. Kaada seos pursotinpussiin tai pieneen pakastepussiin ja jätä odottamaan. 

Levitä ensin Berry Fantasy -kuorrute tasaiseksi jäähtyneen pohjan päälle. Leikkaa sitten pursotinpussiin tai pakastepussiin pieni reikä ja pursota valkosuklaasta viivoja kuorrutteen päälle. Koristele vadelma-valkosuklaapalat pakkaskuivatuilla vadelmahipuilla. Anna kuorrutteen jähmettyä kylmässä hetki, ennen kuin leikkaat levyn sopiviksi paloiksi.

Reseptin ravintosisältö Sitruunaiset vadelma-valkosuklaapalat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 674 kJ
161 kcal
1566 kJ
374 kcal
Rasva 6.28 g 14.62 g
Hiilihydraatit 19.92 g 46.32 g
Proteiini 1.75 g 4.07 g