Flag

Sitruunaiset vadelma-valkosuklaapalat

30 palaa
Keskitasoinen
60 minuuttia
Ihanat valkosuklaaruudut kuorrutetaan helpolla marjakuorrutteella.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
60 gvalkosuklaata
60 gvoita
0,75 dlöljyä
1,25 dlvettä
1 dlkermaviiliä
2 kplkananmunaa
1,5 dlsokeria
yhden luomusitruunan kuori raastettuna
3,5 dlvehnäjauhoja
2 tlDr. Oetker Vaniliinisokeria tai 0,5 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste -luomu vaniljatahnaa
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
suolaa
3 rklDr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa
Kuorrute
1 psDr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
0,25 dlsitruunan mehu
0,25 dlkylmää vettä
50 gvalkosuklaata
2 rklkuohukermaa
Koristeeksi
Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniliinisokeria tai 0,5 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste -luomu vaniljatahnaa
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Pakkaskuivattua Vadelmaa
Picture - Dr. Oetker Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta
Picture - Dr. Oetker Freeze-dried Raspberry -pakkaskuivattua vadelmaa

Pohja

Mittaa valkosuklaa ja voi mikronkestävään astiaan. Sulata mikrossa täydellä teholla 30 sekuntia kerrallaan. Sekoita eri kulhossa tasaiseksi öljy, vesi, kermaviili, kananmunat sekä sokeri. Raasta mukaan sitruunan kuori. Lisää lopuksi sula valkosuklaa-voiseos. 

Sekoita loput kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun (n. 20 x 35 cm) uunivuokaan. Paista pohjaa 165 asteessa noin 15 minuutin ajan. Anna pohjan jäädä meheväksi ja kosteaksi. Kumoa pohja heti uunista ottamisen jälkeen leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä liinan alla ennen kuorruttamista.


Kuorrute

Kaada kulhoon pussi Berry Fantasy -kuorrutejauhetta. Lisää kylmä vesi ja puristettu sitruunamehu. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Ole tarkkana, ettei kuorrutteesta tule liian juoksevaa. 

Lisää mikronkestävään kulhoon valkosuklaa ja kerma. Lämmitä seosta 30 sekuntia kerrallaan välillä sekoittaen, kunnes se on täysin sulanut. Kaada seos pursotinpussiin tai pieneen pakastepussiin ja jätä odottamaan. 

Levitä ensin Berry Fantasy -kuorrute tasaiseksi jäähtyneen pohjan päälle. Leikkaa sitten pursotinpussiin tai pakastepussiin pieni reikä ja pursota valkosuklaasta viivoja kuorrutteen päälle. Koristele vadelma-valkosuklaapalat pakkaskuivatuilla vadelmahipuilla. Anna kuorrutteen jähmettyä kylmässä hetki, ennen kuin leikkaat levyn sopiviksi paloiksi.