Flag

Sokeriton suklaakakku

6 palaa
Helppo
70 minuuttia
Mehevä, sokeriton suklaakakku on myös gluteeniton. Kakku sopii vähähiilihydraattiseen ruokavalioon.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Pohja
2 kplkananmunaa
100 gerytritolia (makeutusaine)
1 hyppysellinensuolaa
10 tippaDr. Oetker Vanilja-aromia
100 gDr. Oetker Mantelijauhetta
25 gkaakaojauhetta
1 tlDr. Oetker Leivinjauhetta
0,7 dlMantelimaitoa
20 gNestemäistä kookosöljyä
Kuorrute
1 kplavocadoa
10 gkaakaojauhetta
20 gerytritolia (makeutusaine)
Pinnalle
30 gmustaherukoita
40 gmustikoita
1 rklkaakaonibsejä
syötäviä kukkia

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Mantelijauhetta
Picture - Dr. Oetker Leivinjauhetta
1

1. Esilämmitä uuni (ylä-/alalämmöllä 180 °C). Laita irtopohjavuoan (Ø 20 cm) pohjalle leivinpaperi. Erottele munanvalkuaiset keltuaisista. Vatkaa munanvalkuaiset erytritolin ja suolan kanssa kovaksi vaahdoksi. Vatkaa munankeltuaisia vanilja-aromin kanssa, kunnes seos on vaahtomainen. Sekoita keltuaisseokseen mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Lisää välillä mantelimaitoa ja kookosöljyä. Kääntele pienissä erissä joukkoon vatkatut munanvalkuaiset ja kaada sitten seos irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
 
2. Valmista kuorrute poistamalla avokadon kivi, kaapimalla hedelmäliha korkeaan kulhoon ja soseuttamalla se kaakaojauheen ja erytritolin kanssa.
 
3. Poista leivinpaperi kakun alta ja levitä kuorrute kakun pinnalle. Koristele kakku kasaamalla sen pinnalle puolikuun muotoon mustaherukoita, mustikoita, kaakaonibsejä ja syötäviä kukan terälehtiä.
 
Vinkki: vuodenajasta riippuen voit käyttää koristelemiseen myös kirsikoita tai mansikoita.