EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Spelttikierresämpylät

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Täysjyväspelttijauhosta tehdyt sämpylät.

about 4 kappaletta

Vaikeustaso 2 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Spelttikierresämpylät

Hiivataikina:

7,5 dl täysjyväspelttijauhoa
7 g kuivahiivaa
125 g ranskankermaa tai yrttituorejuustoa
2 rkl ruokaöljyä
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
2 dl vesi huoneenlämpöisenä

Valmistus

Valmistus:

1

Sekoita kulhossa huolellisesti hiiva ja jauhot. Lisää loput ainekset ja vaivaa yleiskoneella (taikinakoukkua käyttäen) tasaiseksi taikinaksi. Peitä taikinakulho liinalla ja siirrä taikina lämpimään paikkaan kohoamaan.

2

Lämmitä uuni ala-ylälämmöllä 240C tai kiertoilmalla 220C. Ripottele jauhoja taikinan päälle ja irrota taikina varovasti reunoista kevyesti jauhotetulle alustalle. Ripottele vielä hieman jauhoja taikinan päälle ja kauli pyöreäksi levyksi. Jaa taikina neljään yhtä suureen sektoriin.

3

Vedä taikinapalasesta pitkulainen ottamalla kulmista kiinni ja väännä taikina useamman kerran kierteelle. Siirrä kierteiset taikinapalat uuninpellille leivinpaperin päälle. Siirrä uuninpelti lämpimään paikkaan, jotta taikinakierteet kohoavat kertaalleen. Paista kierteet uunin keskivaiheilla n. 10 min.

4

Tiputa uunin lämpö ala-ylälämmössä 180C tai kiertoilmalla 160C ja paista vielä 10 min.

Reseptin ravintosisältö Spelttikierresämpylät

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2152 kJ
514 kcal
1453 kJ
347 kcal
Rasva 18.10 g 12.23 g
Hiilihydraatit 68.17 g 46.06 g
Proteiini 14.06 g 9.50 g