EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Strösselikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Strösseleistä ilahtuvat kakki!

noin 12 palaa

Vaikeustaso 2 80 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Strösselikakku

Kakkupohja:

200 g voita (huoneenlämpöistä)
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea (tai Mansinkanmakuinen mousse)
2 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
2 dl vadelmahilloa

Kuorrutus:

125 g voita (huoneenlämpöistä)
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
4 dl tomusokeria
2 tl vettä
1 tl Dr. Oetker Luontainen Appelsiiniaromia

Koristelu:

Dr. Oetker koristerakeita

Valmistus

Valmistus

1

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puuhaarukalla sekoittaen taikinaan.

2

Kaada taikina halkaisijaltaan n. 20 cm kokoiseen irtopohjavuokaan. Paista 175-asteisen uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.

3

Vaahdota kakkumousse ja maito pussin ohjeen mukaan. Vaahdota 1 dl kermaa ja sekoita se mousseen.

4

Halkaise kakku kolmeen osaan. Levitä kerroksiin ensin ohut kerros hilloa ja sitten kakkumoussea.

5

Tee kuorrutus. Vatkaa voi sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää vaniljasokeri. Siivilöi tomusokeri voin joukkoon vähin erin samalla vatkaten. Lisää lopuksi vesi ja appelsiiniaromi.

6

Vatkaa notkeaksi. Jos kreemi tuntuu liian paksulta ja levittäminen kakun pinnalle on hankalaa, voit notkistaa kreemin lämmittämällä sitä varovasti hetken mikrossa miedolla lämmöllä.

7

Levitä kuorrutus kakun päälle. Viimeistele nonparelleilla.

Ravintosisältö: reseptiin Strösselikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1996kJ
555kcal
1394kJ
388kcal
Rasva 27g 19g
Hiilihydraatit 56g 39g
Proteiini 4.5g 3.1g