EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaa-Appelsiinijäätelö

Tämän samettisen pehmeän itse tehdyn suklaajäätelön kaverina tässä reseptissä on appelsiinimarmeladi. Voit käyttää myös tuoreita appelsiininpaloja.

4 annosta

Vaikeustaso 1 20 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaa-Appelsiinijäätelö

Ainekset:

2,5 dl kevytmaitoa
1 ps Dr. Oetker Suklaa Jäätelöjauhetta
60 g appelsiinimarmeladia

Valmistus

Valmistus:

1

Laita kylmä maito vatkauskulhoon. Lisää jäätelöjauhe ja sekoita sähkövatkaimella noin 3 minuutin ajan. Sekoita joukkoon appelsiinimarmeladi. Aseta seos pakastuksen kestävään, kannelliseen rasiaan ja pakasta vähintään 4 tuntia (-18°C.)

2

Anna jäätelön pehmetä noin 10 minuuttia huoneenlämmössä ennen tarjoilua. Annostele, koristele ja nauti.

Reseptin ravintosisältö Suklaa-Appelsiinijäätelö

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 435kJ
104kcal
410kJ
98kcal
Rasva 2.30g 2.17g
Hiilihydraatit 16.85g 15.90g
Proteiini 3.19g 3.01g