EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaa-banaanitäytekakku

Banaanilla täytetty suklaakakku on klassikko. Tämä kakku maistuu niin lastenjuhlissa kuin joulupöydässä.

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaa-banaanitäytekakku

ainekset:

100 g voita
4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
200 g tummaa suklaata
2 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kostutus:

1 dl maitoa

Täyte:

125 g maitorahkaa
0,5 dl vispikermaa
0,5 dl sokeria
2 kpl banaania

Kuorrutus:

150 g tummaa suklaata
0,5 dl vispikermaa
tuubi Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta

Reunoille:

1 dl kuohukermaa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

preparation

Valmistus:

1

Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppujauhoilla.Sulata margariini.Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty margariini. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa.

Lämpötia: 180 °C

Kiertoilmauuni: 160 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: 45 Minutes

2

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.Halkaise jäähtynyt kakku ja kostuta kakkulevyt maidolla.Valmista täyte. Vaahdota kerma ja lisää siihen rahka. Mausta sokerilla.Viipaloi banaanit. Levitä täyte sekä banaaniviipaleet kakkupohjalle ja nosta kansi päälle.

3

Valmista kuorrutus. Paloittele suklaa ja laita se kattilaan kerman kanssa. Keitä seosta miedolla lämmöllä, kunnes suklaa on sulanut ja sekoittunut kerman kanssa tasaiseksi.Levitä kuorrutus kakun päälle ja pursota ohuet raidat valkoisella kuorrutteella suklaan päälle. Marmoroi pinta vetämällä veitsenkärjellä ohuita ja kevyitä vetoja edestakaisin.Vatkaa kerma ja vaniljasokeri vaahdoksi ja peitä kakun laidat vaahdolla. Viimeistele halutessasi paahdetuilla mantelilastuilla.

Reseptin ravintosisältö Suklaa-banaanitäytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2324kJ
555kcal
1507kJ
360kcal
Rasva 23.72g 15.41g
Hiilihydraatit 40.99g 26.62g
Proteiini 5.42g 3.52g