Suklaa-toffeekakku

(0)
5 4 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Suklaakakku kruunaa juhlapöydän. Tämä on helppo suklaatäytekakkukakkuresepti, jossa täytteenä toffeekastike ja sukaamousse.

noin 12 palaa

Vaikeustaso 1 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaa-toffeekakku

Kakkupohja:

150 g voita
4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa

Kostutus:

1,5 dl maitoa

Täyte ja kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 plo Dr. Oetker Toffeekastiketta

Koristelu:

Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita
tummaa suklaata ja valkosuklaata

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vaahdottaen.

2

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä maito. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina halkaisijaltaan 24 cm kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

3

Irrota hieman jäähtyneenä vuoasta ja anna jäähtyä.

4

Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen. Valmista kakkumousse vaahdottamalla jauhe kylmän maidon kanssa. Anna moussen tekeytyä ja jäähtyä hetki jääkaapissa.

5

Kokoa kakku. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille. Kostuta. Pursota ja levitä puolet toffeekastikkeesta levylle. Lisää ¼ suklaamoussesta. Nosta päälle keskimmäinen kakkulevy, kostuta ja täytä kuten alin kerros. Nosta päällimmäinen kakkulevy päälle, kostuta ja paina kevyesti.

6

Kuorruta kakku suklaamoussella. Koristele Black&Gold –koristerakeilla. Voit halutessasi valmistaa näyttävät koristeet kakun päälle suklaasta ja koristerakeista.

Suklaakoristeiden valmistus: Sulata suklaat mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Temperoi suklaa, jos mahdollista. Kaada sulanut tummasuklaa leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Kaada valkosuklaa välittömästi pieniksi kasoiksi tai raidoiksi tummalle suklaalle. Vedä veistä apuna käyttäen pintaan marmorikuvio. Koristele koristerakeilla kun suklaa on vielä sulaa. Anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa kovettuneesta levystä kuviota koristeeksi kakun päälle.

Reseptin ravintosisältö Suklaa-toffeekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1616 kJ
386 kcal
1235 kJ
295 kcal
Rasva 15.19 g 11.59 g
Hiilihydraatit 54.12 g 41.32 g
Proteiini 6.32 g 4.83 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei