EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaa-toffeekakku

Suklaakakku kruunaa juhlapöydän. Tämä on helppo suklaatäytekakkukakkuresepti, jossa täytteenä toffeekastike ja sukaamousse.

about 12 palaa

Vaikeustaso 1 100 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaa-toffeekakku

Kakkupohja:

150 g voita
4 kpl kananmunaa
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa

Kostutus:

1,5 dl maitoa

Täyte ja kuorrutus:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 ps Dr. Oetker Muffinitäyte Toffee

Koristelu:

Dr. Oetker Black&Gold Koristerakeita
tummaa suklaata ja valkosuklaata

Valmistus

Valmistus:

1

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen vaahdottaen.

2

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä maito. Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina halkaisijaltaan 24 cm kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa noin 45 minuuttia.

3

Irrota hieman jäähtyneenä vuoasta ja anna jäähtyä.

4

Leikkaa kakku kolmeen kerrokseen. Valmista kakkumousse vaahdottamalla jauhe kylmän maidon kanssa. Anna moussen tekeytyä ja jäähtyä hetki jääkaapissa.

5

Kokoa kakku. Aseta alin kakkulevy tarjoiluvadille. Kostuta. Pursota ja levitä puolet toffeetäytteestä levylle. Lisää ¼ suklaamoussesta. Nosta päälle keskimmäinen kakkulevy, kostuta ja täytä kuten alin kerros. Nosta päällimmäinen kakkulevy päälle, kostuta ja paina kevyesti.

6

Kuorruta kakku suklaamoussella. Koristele Black&Gold –koristerakeilla. Voit halutessasi valmistaa näyttävät koristeet kakun päälle suklaasta ja koristerakeista.

Suklaakoristeiden valmistus: Sulata suklaat mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Temperoi suklaa, jos mahdollista. Kaada sulanut tummasuklaa leivinpaperin päälle ja levitä tasaiseksi. Kaada valkosuklaa välittömästi pieniksi kasoiksi tai raidoiksi tummalle suklaalle. Vedä veistä apuna käyttäen pintaan marmorikuvio. Koristele koristerakeilla kun suklaa on vielä sulaa. Anna kovettua jääkaapissa. Leikkaa kovettuneesta levystä kuviota koristeeksi kakun päälle.

Reseptin ravintosisältö Suklaa-toffeekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1541kJ
368kcal
1223kJ
292kcal
Rasva 15.24g 12.09g
Hiilihydraatit 49.67g 39.42g
Proteiini 5.99g 4.76g