EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaakakkupohja

(0)
4 27 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Mehevä suklaakakkupohja erilaisille täytekakuille. Suklaakakku sopii monenlaisien täytteiden kanssa. Taikina soveltuu paistettavaksi myös kahvikakuksi rengasvuoassa.

12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaakakkupohja

Ainekset:

225 g voita
2,5 dl sokeria
4 kpl kananmunaa
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta

Valmistus

Valmistus:

1

Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija noin 24 cm). Esilämmitä uuni:

Lämpötia: 160 °C

Kiertoilmauuni: 140 °C

2

Sulata voi. Sekoita sokeri ja kananmunat tasaiseksi puuhaarukalla. Lisää joukkoon voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

3

Anna kakun jäähtyä hetki vuoassa ja irroita sitten varovasti. Kakku sopii täytekakun pohjaksi, mutta myös kahvikakuksi sellaisenaan tai esimerkiksi suklaalla kuorrutettuna.

Voit sekoittaa taikinaan lisäksi pussillisen Dr. Oetker Suklaarakeita, jolloin kakusta tulee suklaisempi.

Reseptin ravintosisältö Suklaakakkupohja

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1549kJ
370kcal
2152kJ
514kcal
Rasva 17.15g 23.82g
Hiilihydraatit 29.75g 41.32g
Proteiini 4.05g 5.62g