EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaaleipä

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Paista brunssille takuuvarma hitti – leipä, joka saa makunsa suklaasta, appelsiinista ja mantelista. Leipä on parasta vastapaistettuna.

2 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaaleipä

Hiivataikina:

5 dl maitoa tai vettä
7 g kuivahiivaa
2 rkl fariinisokeria
2 tl suolaa
about 10 dl vehnäjauhoja
1 ps Dr. Oetker Chocolate chips dark (100 g)
1 kpl appelsiinia (raastettu kuori)
1 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (50 g)
3 rkl rypsiöljyä

Valmistus

Valmistus:

1

Lämmitä neste kädenlämpöiseksi (37 astetta). Liuota hiiva nesteeseen. Lisää sokeri ja suola. Alusta joukkoon vähän kerrallaan vehnäjauhot aluksi vatkaten. Lisää alustuksen loppuvaiheessa suklaa, yhden appelsiinin raastettu kuori, mantelirouhe ja öljy.
Anna kohota kaksinkertaiseksi vedottomassa paikassa.

2

Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle. Muotoile taikinasta jauhotetuin käsin kaksi pitkänomaista leipää. Jos taikina on kovahkoa, voit myös tehdä letitetyt leivät pullapitkon tyyliin. Kohota noin 30 minuuttia liinalla peitettynä.

3

Paista leipiä 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 25 minuuttia. Tarkkaile leipiä kypsennyksen aikana. Jos pinta uhkaa tummua liikaa, mutta leipä ei tunnu kypsältä, niin peitä foliolla. Voit paistaa leivät myös leipävuoissa.

Tarjoile uunituoreena.

Reseptin ravintosisältö Suklaaleipä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 7859 kJ
1877 kcal
1009 kJ
241 kcal
Rasva 42.71 g 5.48 g
Hiilihydraatit 280.33 g 35.99 g
Proteiini 43.21 g 5.55 g