EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaamarengit

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkulliset ja helpot marengit maustetaan kaakaojauheella ja kuorrutetaan suklaalla. Voit muunnella marenkireseptiä käyttämällä eri värisiä suklaita tai ripottelemalla päälle koristerakeita.  

about 12 kappaletta

Vaikeustaso 1 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaamarengit

Marenki:

4 kpl kananmunan valkuaista
3 dl ruokosokeria eli noin 320 g (painon pitäisi olla kaksinkertainen valkuaisten painoon verrattuna)
2 rkl kaakaojauhetta

Koristelu:

100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark tai leivontasuklaata

Valmistus

Valmistus:

1

Marenki

Lämmitä uuni 150° C asteeseen. Erottele kananmunan valkuaiset puhtaaseen kulhoon. Sekoita kaakaojauhe sokeriin.

Vatkaa vatkuaiset jäykäksi vaahdoksi ja lisää sokeriseosta lusikallinen kerrallaan. Jatka vatkaamista, kunnes sokerirakeet ovat liuenneet vaahtoon. Siinä kestää vähintään 10 minuuttia. Voit hieroa sormenpäillä vaahtoa, jotta tunnet onko sokeri liuennut.

Levitä ruokalusikan avulla 12 marenkia leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle. Marengit voivat olla hieman pitkänmallisia.

Paista marenkeja 25 minuuttia. Käännä uunista lämpö pois päältä ja anna marenkien jäähtyä uunissa niin, että luukku on kiinni.

2

Koristelu

Suklata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Levitä lusikan avulla suklaasta ohuita viivoja marenkien päälle.

Reseptin ravintosisältö Suklaamarengit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 561 kJ
134 kcal
1302 kJ
311 kcal
Rasva 2.51 g 5.83 g
Hiilihydraatit 26.74 g 62.20 g
Proteiini 1.77 g 4.11 g