EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaapusut

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suklaalla kuorrutetut marenkisuukot, jotka voit maustaa ja koristella oman makusi mukaan. Valmiina ehdotukset rommi-vanilja-, minttu- ja sitruunapusuista.

noin 12 kappaletta

Vaikeustaso 2 40 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklaapusut

3 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker aromia valinnan mukaan (kts. alla)
¼ tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä valinnan mukaan (kts. alla)
200 g maitosuklaata
12 kpl Marie-keksejä
Dr. Oetker koristerakeita valinnan mukaan (kts. alla)

Vaihtoehto 1: Rommi-Vaniljapusut:

½ tl Dr. Oetker Rommiaromia
½ tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
Dr. Oetker Choco strösseliä

Vaihtoehto 2: Sitruunapusut:

1 tl Dr. Oetker Sitruuna-aromia
¼ tl Dr. Oetker Elintarvikeväriä keltaista
Dr. Oetker koristerakeita , Aurinkiströsseliä

Vaihtoehto 3: Minttupusut:

¼ tl Dr. Oetker Vihreää Elintarvikeväriä
½ - 1 tl Dr. Oetker Piparminttuaromia
Dr. Oetker koristerakeita , Karamellikoristerakeita

Valmistus

Valmistus

Vaahdota valkuaiset ja puolet sokerista sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Lisää valitsemasi aromi ja väri sekä vähitellen loput sokerista. Jatka vaahdottamista vielä noin 10 minuuttia. Aseta keksit leivinpaperille uunipellille ja pursota vaahto keksien päälle. Kypsytä pusuja n.10 minuuttia 150 asteisen uunin alatasolla. Sulata suklaa syvässä astiassa vesihauteessa ja kasta pusut varovasti suklaaseen. Koristele Dr. Oetker koristerakeilla.

Ravintosisältö: reseptiin Suklaapusut

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 745kJ
255kcal
1435kJ
492kcal
Rasva 7.2g 14g
Hiilihydraatit 26g 50g
Proteiini 3.8g 7.3g