EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklainen joulukuusikakku

(0)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Mehevä suklaakakku joulukuusipursotuksin.

12 - 16 annosta

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklainen joulukuusikakku

Taikina:

125 g voita
200 g tummaa suklaata
4 kpl kananmunan keltuaista
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
3 dl sokeria
4 rkl kaakaojauhetta
1 dl vettä
1 ½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
5 kpl kananmunan valkuaista

Koristelu:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2 ½ dl kevytmaitoa
Dr. Oetker Geelivärejä , sininen ja keltainen
Dr. Oetker Tähti Koristekuvioita

Valmistus

Valmistus

1

Esivalmistelut:

Esilämmitä uuni 180 asteiseksi. Voitele irtopohjavuoka (halkaisija 22 cm) ja ripottele pohjalle ja reunoille kaakaojauhetta.

2

Taikina:

Sulata voi kattilassa ja siirrä sivuun. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä huoneenlämpöön. Sekoita kaakaojauhe ja vesi kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi sekoittaen ja keitä hetki.

3

Vatkaa keltuaiset, vaniljasokeri ja sokeri keskenään vaahdoksi. Siivilöi sekaan jauhot ja lisää suola, suklaa-voiseos, sekä kaakao. Sekoita kunnes taikina on tasaista.

4

Valkaa valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää valkuaisvaahto taikinaan varovasti käännellen.

5

Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 30-40 minuuttia, kunnes kakku on kypsä sivuilta, mutta pehmeä keskeltä. Jäähdytä kakku huoneenlämpöön.

6

Koristelu:

Sekoita kakkumousse maidon joukkoon. Vatkaa sähkövatkaimella alhaisella nopeudella minuutin ajan ja sen jälkeen suurella nopeudella neljä minuuttia, kunnes seos on kuohkeaa. Sekoita geelivärit vihreäksi väriksi pakkauksen ohjeiden mukaan. Sekoita mousseen noin teelusikallinen vihreää geeliväriä.

7

Kaada seos pursottimeen, jossa on tähtikärki. Pursota sitten jäähtyneen kakun päälle joulukuusia. Koristele tähtikoristekuvioilla. Säilytä kakkua jääkaapissa.

Kakku voidaan paistaa myös 20 x 30 cm:n vuoassa 20–25 minuuttia, leikata neliöiksi ja koristella.

Ravintosisältö: reseptiin Suklainen joulukuusikakku

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 849kJ
203kcal
1267kJ
303kcal
Rasva 9.8g 15g
Hiilihydraatit 20g 30g
Proteiini 3.1g 4.7g