Flag

Suklainen lettukakku

8 - 10 annosta
Keskitasoinen
75 minuuttia
Suklaaletuista ja suklaamoussesta koottu täyteläinen lettukakku yllättää juhlapöydässä. Kokeile reseptiä ja tarjoa vaikkapa brunssilla jälkiruokana!
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Kaakaoletut
3 kplkananmunaa
9 dlmaitoa
5 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
0,5 tlsuolaa
2 rklsokeria
2 rklDr. Oetker Vaniljasokeria
voita tai muuta paistorasvaa paistamiseen
Suklaamousse
2 psDr. Oetker Suklaakakkumoussea
5 dlmaitoa
Koristelu
Dr. Oetker Suklaakastiketta
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Vaniljasokeria
Picture - Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
1

Kaakaoletut

Vatkaa kananmunat ja puolet maidosta. Lisää muut kuivat aineet ja vatkaa kaikki paakut rikki. Lisää loput maidosta ja vatkaa tasaiseksi.


Kuumenna lettupannu kuumaksi, lisää nokare voita ja kauhallinen taikinaa. Kallista pannua niin, että taikina leviää koko pannun kokoiseksi. Paista lettua kunnes se saa hieman väriä ja käännä lastan avulla. Paista toinen puoli ja nosta pois pannulta. Jatka lettujen paistoa, kunnes koko taikina on paistettu.

2

Suklaamousse

Sekoita kakkumoussejauhe maitoon ja vaahdota sähkövatkaimella 4 minuutin ajan kunnes vaahto on paksua ja kestävää.


Kokoa kakku moussesta ja jäähtyneestä letuista tarjoiluvadille. Aseta yksi lettu vadille ja levitä päälle ohut kerros suklaamoussea, nosta päälle toinen lettu. Jatka kunnes kaikki letut on käytetty. Säästä noin ½ dl moussea koristeluun.

3

Koristelu

Levitä kakun päälle suklaakastiketta ja pursota lopusta moussesta ruusukkeet kakun päälle. Koristele hopeahelmin.