EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklainen marja-mascarponetorttu

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Uunipellillinen herkullista, suklaista levykakkua, jolla runsaasti marjoja.  

noin 24 palaa

Vaikeustaso 2 60 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Suklainen marja-mascarponetorttu

Murotaikina:

4 dl vehnäjauhoja
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
150 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
1 kpl kananmuna
1 hyppysellinen suolaa

Mascarpone-vaahto:

150 g tummaa suklaata
750 g mascarponejuustoa
2 - 3 rkl sokeria

Marjatäyte:

1250 g tuoreita marjoja , esim. mansikoita, vadelmia, mustikoita ja herukoita
2 ps Dr. Oetker Vegegeliä
5 dl mehua laimennettuna (esim. mustaherukka)
sokeria

Valmistus

Valmistus

1

Murotaikina:

Sekoita kaakao ja leivinjauhe jauhoihin. Lisää loput ainekset ja sekoita taikina tasaiseksi käsin tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla. Kauli taikina voidellun leivinpaperinpäälle uunipellille (30 x 40 cm). Paista 200 asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.

2

Mascarpone-vaahto:

Sulata tummasuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita puolet mascarponesta vatkauskulhossa kermaisen pehmeäksi. Lisää sulanut suklaa ja sekoita tasaiseksi massaksi.

3

Vaahdota loput mascarponesta sokerin kanssa ilmavaksi. Lisää suklaaseos vatkaten kunnes täyte on ilmavaa ja tasaista. Levitä täyte tasaisesti jäähtyneelle pohjalle.

4

Marjatäyte:

Puhdista marjat ja pilko niitä tarvittaessa pienemmiksi. Asettele marjat tasaisesti mascarpone-suklaavaahdon päälle.

5

Kiille:

Sekoita vegegel marjamehuun kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi. Levitä kiille lusikan tai sudin avulla marjojen päälle.

6

Anna kakun jähmettyä vähintään kahden tunnin ajan jääkaapissa ennen tarjoilua. Leikkaa kakku annospaloiksi tai tarjoile sellaisenaan.

Ravintosisältö: reseptiin Suklainen marja-mascarponetorttu

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1372kJ
341kcal
994kJ
247kcal
Rasva 22g 16g
Hiilihydraatit 22g 16g
Proteiini 3.8g 2.8g