EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklainen puolukkakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tässä ohjeessa suklaakakkupohja täytetään puolukkamoussella. Koristele täytekakku kauniilla suklaalastuilla.

about 16 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklainen puolukkakakku

Pohja:

5 kpl kananmunaa
1,75 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2,33 dl vehnäjauhoja
1,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta

Täyte:

5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
400 g puolukoita
5 dl vispikermaa
0,5 dl sokeria
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl vesi

Valmistus

Valmistus:

1

Esivalmistelut

Vuoraa irtopohjakakkuvuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Lämmitä uuni 180°C tasalämmölle.

2

Pohja

Vatkaa kananmunat sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi noin 1 minuutin ajan. Lisää sokeri ja vaniljasokeri vähitellen ja vatkaa noin 2 minuuttia. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kaakaojauhe keskenään. Lisää taikinan joukkoon kahdessa erässä ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan. Paista uunin alatasolla noin 25 minuuttia.

Irrota kakku vuoasta ja anna jäähtyä ritilällä. Leikkaa jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Laita toinen pohja kakkulautaselle ja asettele sen ympärille kakkuvuoan puhdistettu reuna.

3

Täyte

Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Ota kaksi ruokalusikallista puolukoita sivuun koristelua varten. Vatkaa kermavaahto kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sokeri ja vaniljasokeri. Kiehauta vesi ja liuota joukkoon puristetut liivatelehdet. Lisää kermavaahdon joukkoon samalla sekoittaen liivateneste. Levitä puolukat ensimmäisen kakkupohjan päälle. Levitä päälle puolet kermavaahdosta. Laita toinen kakkupohja päälle ja levitä loppu täyte päälle. Laita jääkaappiin vähintään 4 tunniksi tai yön yli.

4

Suklaakoristeet

Sulata suklaa vesihauteessa. Kaada sulatettu suklaa leivinpaperin päälle ja levitä kakkulastalla tai veitsellä suorakulmion muotoon (40x20cm). Laita päälle toinen leivinpaperi ja paina kevyesti.

Taittele leivinpaperi molemmilta sivuilta keskelle ja laita jääkaappiin.

Irroita vuoan reuna kakusta ennen tarjoilua. Ota leivinpaperit pois suklaalevyn päältä ja murra siitä paloja koristelua varten. Koristele kakku suklaalastuilla ja puolukoilla.

Kakun voi pakastaa. Voit myös valmistaa suklaakoristeet muutamaa päivää ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Suklainen puolukkakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1269 kJ
303 kcal
1294 kJ
309 kcal
Rasva 13.02 g 13.29 g
Hiilihydraatit 21.81 g 22.25 g
Proteiini 4.37 g 4.46 g