EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaiset laskiaispullat

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Ihanan muhkeat laskiaispullat, joihin tulee täytteeksi suklaaganache, suklaamousse ja suklaakastike. Paras laskiaisherkku suklaanystäville.

about 20 kappaletta

Vaikeustaso 2 150 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaiset laskiaispullat

Pullataikina:

125 g voita
5 dl maitoa
2 dl vaaleaa siirappia ljus
1 rkl kardemumma
1 tl suolaa
50 g hiivaa
13 - 15 dl vehnäjauhoja

Suklaaganache:

1 dl Baileys -likööriä
100 g suklaata , rouhittuna

Suklaamousse:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2,5 dl maitoa
2 dl vispikermaa

Koristeluun:

Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
Dr. Oetker Suklaakastiketta
tomusokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Pullat

Sulata voi kattilassa. Ota pois levyltä ja lisää maito, siirappi, kardemumma ja suola. Murenna hiiva kulhoon ja kaada voi-maitoseos päälle (37-asteinen). Sekoita tasaiseksi ja lisää jauhoja joukkoon vähän kerrallaan. Taikina saa jäädä hieman löysäksi, jotta pullista tulee pehmeitä. Vaivaa kunnolla, vähintään 10 minuuttia. Kun taikina on valmis, se irtoaa kulhon reunoilta. Anna taikinan kohota noin 1 tunti liinan alla peitettynä. 


Pyöritä noin 12 pullaa ja anna niiden kohota uunipellillä leivinpaperin päällä vielä noin 45 minuuttia. Paista sitten 225 ° C: ssa noin 10 minuuttia.

2

Täyte 1 (riittää noin 6 pullaan)

Kuumenna Baileys (keitä, jos haluat haihduttaa alkoholin). Sammuta levy ja sekoita rouhittu suklaa. Kun ganache on kiiltävää, se on valmista. 

3

Täyte 2 (riittää noin 6 pullaan)

Vatkaa kakkumousse ja maito kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa. 

4

Kokoaminen

Leikkaa jäähtyneisiin pulliin kansi. Painele pullaan pieni kolo ja täytä puolet pullista suklaaganachella. Laita suklaamousse ja kermavaahto pursotuspussiin ja pursota pullien päälle. Ripottele päälle suklaarakeita ja valuta suklaakastiketta päälle. Laita kansi päälle ja viimeistele tomusokerilla.

Reseptin ravintosisältö Suklaiset laskiaispullat

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1432 kJ
342 kcal
1059 kJ
253 kcal
Rasva 11.52 g 8.54 g
Hiilihydraatit 60.05 g 44.48 g
Proteiini 7.24 g 5.36 g