EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suklaiset taatelipallot

Täydellisia herkkuja joulun kahvipöytään! Helpot ja makeat taateliherkut saavat makeutensa mehevistä taateleista - niihin ei lisätä sokeria. Koristele temperoidulla suklaalla ja luomu koristerakeilla.

45 - 50 kappaletta

Vaikeustaso 2 30 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suklaiset taatelipallot

Taatelimassa:

400 g kivettömiä taateleita , mehukkaita
2 ps Dr. Oetker Mantelirouhetta (100 g)
50 g kaakaojauhetta
2 - 3 tl Dr. Oetker Rommiaromia maun mukaan

Koristelu:

400 g tummaa suklaata (laktoositonta/maidotonta)
Dr. Oetker Earthy Luomu Koristerakeita
Dr. Oetker Bloomy Luomu Koristerakeita
Dr. Oetker Leafy Luomu Koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Taatelimassa

Jos käytät kivellisiä taateleita, poista niistä kivet veitsen avulla. Sekoita kaikki ainekset sekaisin tasaiseksi massaksi esimerkiksi monitoimikoneella. Pyörittele massasta palloja.

1

Temperoitu suklaa

Rouhi suklaa ja kaada 2/3 suklaasta metallikulhoon. Kuumenna vesihauteen päällä kunnes suklaa on 48-50 ºC (käytä lämpömittaria). Kaada loput suklaasta joukkoon ja sulata sulaa joukkoon samalla sekoittaen. Sekoita kunnes suklaa on 31-32 ºC.

Koristelu

Dippaa taatelipallot temperoidussa suklaassa ja ripottele päälle koristerakeita. Anna suklaan kovettua ja säilytä palloja kannellisessa rasiassa.

Reseptin ravintosisältö Suklaiset taatelipallot

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 335kJ
80kcal
1591kJ
380kcal
Rasva 2.68g 12.78g
Hiilihydraatit 4.42g 21.06g
Proteiini 0.59g 2.79g