EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Suomi 100 -kakku

Näyttävä Suomi 100 -kakku sopii upeimpaankin juhlapöytään. Juhlitaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

about 10 - 12 annosta

Vaikeustaso 3 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Suomi 100 -kakku

Pohja:

4 kpl kananmunaa
1 dl fariinisokeria
0,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
0,5 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Täyte:

3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
300 g mustikoita
250 g maitorahkaa
0,75 dl sokeria
0,5 kpl sitruunaa
2 dl kuohukermaa

Kostutus:

1,5 dl maitoa
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

200 g voita
4 dl tomusokeria
2 rkl maitoa
about 150 g Dr. Oetker Sinistä sokerimassaa
marenkeja
Dr. Oetker koristelugeeliä sininen
Dr. Oetker Silver -koristerakeita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Valmistelut

Pingota leivinpaperi kahteen irtopohjavuokaan (halk. 15 cm). Vuoraa myös vuokien reunat leivinpaperilla. Kuumenna uuni 175 °C:seen.

2

Kakkupohja

Vaahdota munat ja sokerit erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi kolmannes kerrallaan munavaahtoon. Sekoita varovasti nuolijalla käännellen. Jaa taikina tasaisesti vuokiin ja paista noin 25 minuuttia tai kunnes kakkuun painettuun puutikkuun ei tartu enää taikinaa. Kumoa pohjat ja leikkaa jäähtyneenä kahdeksi levyksi.

3

Täyte

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen. Soseuta mustikat. Sekoita mustikkasoseeseen rahka ja sokeri. Purista sitruunasta mehu kattilaan. Kuumenna mehu ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen mustikkarahkaan. Vaahdota kuohukerma ja kääntele rahkaseokseen. Aseta ensimmäinen pohja korotetun irtopohjavuoan sisään. Kostuta pohja vaniljamaidolla ja kaada päälle kolmasosa täytteestä. Toista sama vielä kahteen kertaan ja aseta viimeinen pohja kanneksi. Anna kakun hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.

4

Koristelu

Vaahdota huoneenlämpöinen voi erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri dl kerrallaan, vatkaten voimakkaasti aina lisäysten välissä. Vatkaa viimeisenä joukkoon maito. Kumoa kakku tarjoilualustalle ja kuorruta se ohuelti. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi. Levitä kylmän kakun päälle uusi, paksumpi kerros kuorrutetta. Kauli sokerimassa suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Nosta levy kakun reunalle ja taita se kevyesti laskoksille. Viimeistele kakku marengeilla ja koristerakeilla. Pursota sinisellä koristegeelillä vielä helmiä kakun pintaan.

Reseptin ravintosisältö Suomi 100 -kakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 58456kJ
13962kcal
1624kJ
388kcal
Rasva 190.59g 5.30g
Hiilihydraatit 2,989.09g 83.12g
Proteiini 5.19g 0.14g