Flag

Sweet'n salt caramel cookies

16 - 18 kappaletta
Helppo
40 minuuttia
Suolainen, makea toffee, manteli ja suklaa tekevät näistä pikkuleivistä herkullisia.
LISÄTIETOJA
Tarkempia tietoja
Picture -
Picture -
ARVOSTELE RESEPTI
Kuinka resepti onnistui?

Inspiroidu

Reseptejä

Picture - Hero image

Reseptin ainesosat

Taikina
225 gvoita
3 dlmuscovadosokeria tai tummaa ruokosokeria
1 kplkananmunaa
5,5 dlvehnäjauhoja
1 tlDr. Oetker Ruokasoodaa
1 tlsuolaa
1 tlDr. Oetker Vanilja-aromia
1 psDr. Oetker Mantelilastuja (50 g)
170 gfudgepaloja
1Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (100 g)

Näytä tuotteet

Picture - Dr. Oetker Ruokasoodaa
Picture - Dr. Oetker Vanilja-aromia
Picture - Dr. Oetker Mantelilastuja (50 g)
Picture - Dr. Oetker Maitosuklaanapit leivontaan (100 g)
1

Vatkaa voi ja muscovadosokeri pehmeäksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Lisää jauhot, ruokasooda, suola, vanilja-aromi, mantelilastut, fudge-palat sekä suklaarakeet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Jos sekoitat liikaa, pikkuleivistä voi tulla rakenteeltaan hieman kumimaisia. Anna taikinan levätä kylmässä 30 minuuttia.

2

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Nosta taikinasta leivinpaperin päälle pellille noin kahden ruokalusikallisen kokoisia nokareita. Paina nokareet kevyesti litteiksi haarukalla ja paista pikkuleipiä uunin keskiosassa 10–15 minuuttia sen mukaan, haluatko pehmeän vai rapean keskustan. Pikkuleivän pohjan on oltava vaaleanruskea, kun käännät sen ylösalaisin. Anna pikkuleipien jäähtyä täysin ritilän päällä, ennen kuin asetat ne ilmatiiviiseen säiliöön.