EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sydänmuffinit jäätelökuorrutuksella

(1)
Sinun arviosi Kiitos arviostasi!
    (Ei minun makuuni)
    (Menettelee)
    (Ihan ok)
    (Todella hyvä)
    (Täydellinen)

Suloiset ja herkulliset jäätelömuffinit kätkevät sisäänsä hurmaavan yllätyksen!

noin 10 kappaletta

Vaikeustaso 2 120 Minuuttia

Ainekset

Ainekset

reseptiin Sydänmuffinit jäätelökuorrutuksella

Taikina:

175 g voita (pehmeää)
2 dl sokeria
1 rkl Dr. Oetker Luontaista Vaniljasokeria
3 kpl kananmunaa (koko M/L)
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 dl maitoa
2 tl Dr. Oetker Luontaista Vadelma-aromia
1 tl Dr. Oetker Punaista Elintarvikeväriä
2 rkl vettä

Kuorrutus:

1 l vaniljajäätelöä
250 g mansikkaa (Tuoreita ja soseutettuna)
2 rkl Dr. Oetker Luontaista Vadelma-aromia (tai mansikkamehutiivistettä)

Valmistus

Valmistus

1

Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilmauuni 175 asteeseen).

2

Taikina

Sekoita voi, sokeri ja vaniljasokeri pehmeäksi, kermaiseksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa jokaisen jälkeen vähintään minuutin ajan. Siivilöi taikinaan vehnäjauhot ja leivinjauhe ja sekoita joukkoon maito.

3

Täytä kolme muffinivuokaa taikinalla niin, että se peittää kaksi kolmasosaa vuoasta.

4

Paista muffineja 20 minuuttia.

5

Murenna paistetut muffinit monitoimikoneessa tai muovipussissa kaulimella painellen ja sekoita joukkoon vadelma-aromi, elintarvikeväri ja vesi. Pyörittele massasta kymmenen pyöreää palloa. Aseta pallo kämmenelle ja muotoile siihen toisella kädellä suippo kärki (kuten mansikassa). Tee kärkeen lovi.

6

Ota jäljellä olevasta taikinasta talteen ½ dl ja kaada sitten loppu taikina kymmeneen vuorattuun muffinivuokaan.

7

Paista muffineja 6 minuuttia.Tee muffinien keskelle lovi teelusikalla ja upota punaiset sydämet taikinaan. Sulje lovet jäljellä olevalla taikinalla.

8

Paista muffineja vielä 20 minuuttia. Jäähdytä muffinit ritilän päällä.

9

Jäätelökuorrutus

Tee jokaiseen muffiniin pieni syvennys. Sekoita vaniljajäätelö ja soseutetut mansikat pehmytjäätelöksi ja mausta halutessasi mansikkamehutiivisteellä tai vadelma-aromilla. Kaada jäätelö pursottimeen ja jäähdytä pakastimessa, kunnes koostumus on sopiva pursotettavaksi. Pursota jäätelöä muffinien päälle ja tarjoile heti.

Ravintosisältö: reseptiin Sydänmuffinit jäätelökuorrutuksella

per annos / kappale per 100 g / ml
Energia 1786kJ
518kcal
851kJ
247kcal
Rasva 16g 7.7g
Hiilihydraatit 34g 16g
Proteiini 4.3g 2.1g