reseptiin Sydämellinen suklaakakku
3 dl | vehnäjauhoja |
3,5 dl | kaakaojauhetta |
0,5 tl | suolaa |
1 tl | Dr. Oetker Ruokasoodaa |
1 dl | ruokaöljyä |
2,5 dl | fariinisokeria |
2 dl | maustamatonta jogurttia |
2 kpl | kananmunaa |
1 dl | vettä |
1 tl | Dr. Oetker Vanilja-aromia |
3 kpl | Dr. Oetker Liivatelehteä |
150 g | valkosuklaata |
1 kpl | appelsiinia |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia) |
2 rkl | sokeria |
2 dl | vispikermaa |
150 g | voita |
3,5 dl | tomusokeria |
1 tl | Dr. Oetker Vanilja-aromia |
2 rkl | maitoa |
pkt | Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa |
pkt | Dr. Oetker Vaaleanpunaista sokerimassaa |
pkt | Dr. Oetker Punaista Sokerimassaa |
1. Kuumenna uuni 175 °C asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (ø noin 15). Vuoraa vuoan reunat korkealla leivinpaperireunuksella.
2. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, suola ja sooda yhteen. Sekoita toisessa kulhossa öljy, fariinisokeri, jogurtti, munat, vesi ja vanilja. Kaada nesteet jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa. Jäähdytä.
3. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Sulata valkosuklaa ja jätä odottamaan. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori ohuelti kulhoon. Purista joukkoon ½ appelsiinin mehu. Lisää tuorejuusto ja sokeri ja sekoita tasaiseksi.
4. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna toisen appelsiinipuolikkaan mehu ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Lisää liivateseos ohuena nauhana appelsiini-tuorejuustoseokseen. Sekoita joukkoon suklaa ja kääntele viimeisenä sekaan kermavaahto.
5.Leikkaa pohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja korkealla leivinpaperireunuksella vuoratun irtopohjavuoan sisään. Kaada päälle puolet täytteestä. Toista sama uudelleen ja laita viimeinen pohja päälle kanneksi. Anna kakun hyytyä kylmässä yön yli.
6. Kauli sokerimassat ohueksi levyksi tomusokeroidulla alustalla. Ota pienellä sydänmuotilla paloja massoista. Anna sydämien kuivahtaa leivinpaperin päällä.
7. Vatkaa huoneenlämpöinen voi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri, maito ja vanilja ja jatka vatkaamista muutama minuutti. Aseta hyytynyt kakku tarjoilualustalle ja kuorruta ohuelti. Laita kakku kylmään 15 minuutiksi ja kuorruta sitten uudelleen paksummalla kerroksella. Tasoita pinta ja painele täyteen sydämiä.
Per Annos / Kappale | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energia |
3668
kJ
876 kcal |
1604
kJ
383 kcal |
Rasva | 36.63 g | 16.00 g |
Hiilihydraatit | 117.88 g | 51.48 g |
Proteiini | 6.57 g | 2.87 g |
Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.
Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.
Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.
Joo
ei
Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.
Joo
ei