EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Sydämenmuotoinen keksikakku

Numerokakut ja muut keksitaikinasta valmistetut muotoonleikatut kakut ovat yksi isoimmista kakkutrendeistä ja helppo valmistaa. Päivänsankarin ikä numeroina tai nimikirjaimet saa näin upeasti esille. Tai samalla idealla voi tehdä ylioppilaalle YO-kakun tai vaikka hääparille sydänkakun.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 1 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Sydämenmuotoinen keksikakku

Pohja:

4 dl vehnäjauhoja
1 dl tomusokeria
1 tl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
150 g kylmää voita
1 kpl kananmunaa

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Mansikkakakkumoussea
2,5 dl maitoa
1 kpl Dr. Oetker Punaista geeliväriä

Koristelu:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita
Dr. Oetker Prinsessa Lillifee koristerakeita
tuoreita marjoja

preparation

Valmistus:

1

Pohja

Sekoita vehnäjauhot, tomusokeri ja vaniljasokeri kulhossa. Lisää joukkoon kylmä, kuutioitu voi. Nypi ainekset sormenpäillä murumaiseksi taikinaksi. Lisää kananmuna ja sekoita tasaiseksi. Älä vaivaa taikinaa, jottei siihen muodostu sitkoa. Kääri taikina leivinpaperiin ja laita jääkaappiin 30 minuutiksi.

2

Kuumenna uuni 200°C:seen. Piirrä halkaisijaltaan noin 25-30 cm:n kokoinen sydän paperille ja leikkaa se irti. Kauli murotaikina mahdollisimman ohueksi levyksi. Ota taikinasta tekemäsi sabluunan avulla kolme pohjaa. Paista pohjia noin 10 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin, kullanruskean värin.

3

Täyte

Mittaa täytettä varten maito ja mansikanmakuinen kakkumousse kulhoon. Vaahdota moussea neljä minuuttia sähkövatkaimen kovimmalla teholla, jotta saat pursotettavan vaahdon. Värjää vaahto muutamalla tipalla punaista geeliväriä. Siirrä valmis vaahto pursotinpussiin.

4

Aseta ensimmäinen pohja tarjoiluvadille ja pursota sille täytettä. Nosta päälle seuraava pohja ja toista sama uudelleen, kunnes kaikki pohjat on käytetty. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli, jotta keksit hieman pehmenevät.

5

Koristelu

Viimeistele valmis kakku koristerakein ja tuorein marjoin juhlien teemaan sopivaksi.

Reseptin ravintosisältö Sydämenmuotoinen keksikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1373kJ
328kcal
1294kJ
309kcal
Rasva 15.67g 14.78g
Hiilihydraatit 33.52g 31.62g
Proteiini 5.32g 5.02g