EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.
EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Syyspäivän appelsiinisuklaakakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tässä syksyisessä kakussa on runsaasti suklaan makua ja häivähdys appelsiinia. Kakun kruunaavat värjästystä sokerimassasta valmistetut lehdet.

about 12 annosta

Vaikeustaso 3 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Syyspäivän appelsiinisuklaakakku

Kakkupohja:

100 g voita
4 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaakaojauhetta
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Ruokasoodaa
4 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
2 dl maitoa
1 dl luomu appelsiinimehu

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Suklaakakkumoussea
2 dl maitoa (kylmää)

Appelsiinikuorrutus:

3 kpl kananmunan valkuaista
1,5 dl sokeria
175 g voita (huoneenlämpöistä)
appelsiinin raastettua kuorta
Dr. Oetker Oranssia geeliväriä

suklaapäällyste:

100 g Dr. Oetker Chocolate chips dark
50 g voita

Koristelu:

pkt Dr. Oetker Valkoista Sokerimassaa
1 rs Dr. Oetker Suklaalehtiä
tuubi Dr. Oetker Geelivärejä (käytä keltaista ja punaista geeliväriä tarpeesi mukaan)

Valmistus

Valmistus:

1

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

2

Voitele ja jauhota neljä halkaisijaltaan 15 cm:n irtopohjavuokaa. Voit myös paistaa pohjat yksi kerrallaan, mutta muista tällöin voidella ja jauhottaa vuoka ennen seuraavan pohjan paistamista.

3

Sulata voi ja anna jäähtyä.

4

Siivilöi vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja ruokasooda kulhoon ja lisää joukkoon kaikki loput kakkupohja-ainekset. Vatkaa taikina varovasti tasaiseksi.

5

Jaa taikina neljään yhtä suureen osaan ja kaada vuokiin.

6

Paista pohjia noin 30 minuuttia. Kokeile kypsyys tikulla.

7

Ota pohjat uunista ja anna niiden jäähtyä vuoissaan noin 10 minuuttia ennen kuin kumoat ne ritilälle ja annat jäähtyä kokonaan.

8

Vatkaa kakkumousse kylmän maidon joukkoon, kunnes seos on paksua ja kuohkeaa.

9

Kokoa kakku levittämällä kerrosten väliin suklaamoussea.

10

Kaada valkuaiset ja sokeri kulhoon ja aseta kulho kiehuvalla vedellä täytetyn kattilan päälle. Vatkaa valkuaisia, kunnes sokerikiteet ovat sulaneet, ja ota kulho pois kattilan päältä.

11

Jatka vatkaamista sähkövatkaimella, kunnes seos on viilennyt ja se on valkoista ja kuohkeaa (noin 10 minuuttia).

12

Lisää pehmeä voi seokseen vähitellen vatkaamisen aikana.

13

Sekoita joukoon appelsiinin raastettua kuorta ja oranssia geeliväriä. Vatkaa seos kauniin oranssiksi.

14

Levitä kootun kakun päälle ohut kerros appelsiinikuorrutetta ja aseta kakku kylmään, jotta kuorrute jähmettyy hieman. Levitä sitten loppu kuorrute kakun päälle ja anna jähmettyä kylmässä uudelleen.

15

Kaada suklaarakeet ja voi kattilaan ja anna sulaa hiljalleen. Anna päällysteen jäähtyä hieman niin, ettei se ole enää lämmintä mutta silti paksuhkoa ja juoksevaa.

16

Ota kakku jääkaapista ja kaada päällyste kakun päälle. Se saa valua hieman reunojen yli.

17

Koristele kakku Dr. Oetker Suklaalehdillä ja/tai värjätystä sokerimassasta tehdyillä lehdillä.

18

Syksyn lehdet sokerimassasta

Jaa paketillinen sokerimassaa kolmeen osaan.

19

Värjää yksi osa keltaiseksi, yksi oranssiksi ja yksi punaiseksi Dr. Oetker Geeliväreillä. Jos massa jää liian kosteaksi, lisää siihen tomusokeria.

20

Kauli sokerimassa ohueksi levyksi tomusokeroidulla pöydällä. Leikkaa tai ota muotilla erikokoisia lehtiä ja anna niiden kuivua ennen kakun koristelemista.

Reseptin ravintosisältö Syyspäivän appelsiinisuklaakakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2843 kJ
679 kcal
1264 kJ
302 kcal
Rasva 29.24 g 12.99 g
Hiilihydraatit 107.09 g 47.60 g
Proteiini 7.09 g 3.15 g