EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tahmaiset toffeeduffinit

(0)
5 1 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Näissä toffeetäytteisissä duffineissa yhdistyvät muffineiden ulkomuoto ja donitsien sokerikuorrutus.

12 kappaletta

Vaikeustaso 1 70 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tahmaiset toffeeduffinit

Muffinit:

2 dl kivettömiä taateleita hienonnettuna
115 g pehmeää voita
1 dl ruokosokeria
1 kpl kananmunaa vatkattuna
1 tl Dr. Oetker Vanilja-aromia
5,25 dl vehnäjauhoja
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2,25 dl maitoa
Dr. Oetker Toffeekastiketta
12 kpl Dr. Oetker Muffinivuokia

Kuorrutus:

1,75 dl sokeria
115 g voita sulatettuna

Valmistus

Valmistus:

1

Kuumenna uuni 190C (kiertoilma 170C). Voitele kevyesti 12 muffinivuokaa. Laita taatelit ja 1,5 dl vettä kattilaan. Kiehauta, peitä kannella ja anna hautua hiljalleen noin 5 minuuttia, kunnes taatelit ovat pehmeitä. Ota kattila pois liedeltä ja vatkaa taatelit tasaiseksi seokseksi. Anna jäähtyä.

2

Vatkaa voi ja sokeri kulhossa vaaleaksi ja kermaiseksi vaahdoksi. Sekoita kylmä taateliseos ja vatkaa muna ja vanilja-aromi sekaan. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe taikinaan ja sekoita. Lisää vähitellen maito sekaan, jotta seoksesta tulee tasainen ja paksu taikina.

3

Jaa seos muffinivuokiin. Täytä vuoat melko täyteen ja tasoita pinta. Paista uunissa 25-30 minuuttia, kunnes muffinit ovat kohonneet ja ovat kypsiä tikulla kokeiltaessa. Jäähdytä 5 minuuttia vuoissa ja laita ritilälle. Laita toffeekastiketta pursotuspussiin, jonka päässä on täytetylla. Työnnä tyllan pää varovasti paistetun munkin sisään ja pursota täytettä sisään. 

4

Koristele muffinit kun ne ovat vielä lämpimiä. Laita sokeria lautaselle. Sivele muffinin päälle sulatettua voita ja pyöritä sitten sokerilautasella. Laita takaisin ritilälle. Duffinit ovat valmiita tarjottavaksi tai voit jäähdyttää ne kokonaan.

Duffinit ovat parhaita valmistuspäivänä nautittuna. Ne voidaan myös hyvin pakastaa. Erittäin pehmeää rakennetta tavoiteltaessa aja kylmä taateliseos sileäksi vielä monitoimikoneessa tai blenderissä ennen käyttöä.

Reseptin ravintosisältö Tahmaiset toffeeduffinit

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1566 kJ
374 kcal
1478 kJ
353 kcal
Rasva 16.50 g 15.57 g
Hiilihydraatit 45.87 g 43.27 g
Proteiini 4.61 g 4.35 g