EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tähtirulla

(0)
0 0 5
recipe.rating.msg recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Vaniljainen tähtirulla talven juhliin. Helppo, nopeasti valmistuva suklaakääretorttu on täytetty ihanalla vaniljatäytteellä.

about 16 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tähtirulla

Taikinaan:

4 kpl kananmunaa
1 kpl kananmunan keltuaista
2 rkl vettä
1 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
1 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte:

100 g voita
200 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
1 dl tomusokeria
1 Tankoa Dr. Oetker Vaniljatankoa
1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Vatkaa kananmunat, keltuainen sekä vesi vaahdoksi. Sirottele sokeri vähitellen vaahtoon ja vatkaa sähkövatkaimella vielä noin kolmen minuutin ajan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-sokerivaahtoon varovasti. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.paista taikina. Kumoa torttupohja sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota leivinpaperi. Anna jäähtyä.

Lämpötia: 200 °C

Kiertoilmauuni: 180 °C

Paistokorkeus uunissa: Keskitasolla

Paistoaika: about 10 Minutes

2

Notkista voi ja tuorejuusto sähkövatkaimella vatkaten. Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja kaavi sisältä siemenet tai jauha aitoa Bourbon vaniljaa suoraan Dr. Oetkerin vaniljamyllystä seoksen joukkoon. Levitä voiseos tasaisesti torttupohjan päälle. Valmista toisessa kulhossa Kakkumousse pussin ohjeiden mukaan. Levitä voikreemin päälle. Säästä Kakkumoussea hieman koristelua varten. Kääri kääretorttupohja varovasti rullalle ja laita vähintään tunniksi jääkaappiin. Pursota päälle tähtikuvioita ja viimeistele Dr. Oetker Pehmeillä hopeahelmillä tai muilla koristehelmillä juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö Tähtirulla

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1022kJ
244kcal
1382kJ
330kcal
Rasva 10.72g 14.49g
Hiilihydraatit 16.59g 22.42g
Proteiini 4.11g 5.55g