EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tryffelikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Herkullisen suklainen tryffelikakku vie kielen mennessään.

about 12 palaa

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tryffelikakku

Ainekset:

100 g tummaa suklaata
100 g voita
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta

Kuorrute:

100 g tummaa suklaata
2 rkl kuohukermaa
2 rkl voita
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

1

Kuumenna uuni 200 asteiseksi. Voitele ja korppujauhota 1,5 litrainen suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka. Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan, lisää voi ja kuumenna miedolla lämmöllä kunnes suklaa sulaa. Vaahdota kananmunat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää hieman jäähtynyt suklaa ja sekoita hyvin.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kaada taikina tasaisesti kakkuvuokaan. Paista kakkua 8-10 minuuttia. Kakku saa jäädä hieman pehmeäksi sisältä. Sulata suklaa paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää kerma ja voi, sekoita. Levita kuorrute kakulle ja koristele heti koristerakeilla.

Sulata suklaa paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää kerma ja voi, sekoita. Levita kuorrute kakulle ja koristele heti koristerakeilla.

Reseptin ravintosisältö Tryffelikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1185 kJ
283 kcal
2156 kJ
515 kcal
Rasva 15.68 g 28.50 g
Hiilihydraatit 14.24 g 25.90 g
Proteiini 2.78 g 5.06 g