EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Tyrnijuustokakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Syksyinen tyrnijuustokakku resepti, jossa on valkosuklaa-tyrnipohja. Valkosuklaan makeus ja tyrnin kirpeys toimii yhteen mainiosti.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 2 90 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Tyrnijuustokakku

Pohja:

50 g voita
50 g valkosuklaata
0,5 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
1 dl tyrnejä

Täyte:

2 dl vispikermaa
300 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl tyrnimehua
1,5 dl sokeria
1 tl Taylor & Colledge Vanilla Extract vaniljauutetta
5 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Kiille:

1 dl tyrnimehua
2 dl vettä
2 rkl sokeria
3 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä

Koristelu:

Dr. Oetker Valkoista Sokerikuorrutetta
Dr. Oetker Suklaalehtiä
rosmariinin oksia
tyrnejä
Dr. Oetker Lemon&Orange -koristerakeita

Valmistus

Valmistus:

Pohja

Sulata voi ja sekoita rouhittu valkosuklaa kuuman voin joukkoon, jotta se sulaa. Sekoita joukkoon sokeri. Kun seos on jäähtynyt, lisää muna. Sekoita vehnäjauhot joukkoon siivilän läpi. Kääntele tyrnit taikinan joukkoon.
 
Vuoraa 24 senttisen irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 180 asteessa 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Täyte

 Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Toisessa kulhossa sekoita tuorejuusto, puolet tyrnimehusta, sokeri ja vaniljauute. Kääntele seos kermavaahdon joukkoon. Kuumenna ½ dl tyrnimehua kattilassa ja sulata liivatelehdet mehun joukkoon. Kaada seos ohuena nauhana juustokakkumassan joukkoon koko ajan sekoittaen. Kaada massa pohjan päälle irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin hyytymään yön yli.

Kiille

Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Sekoita tyrnimehu, 1 ½ dl vedestä ja sokeri keskenään, kunnes sokeri liukenee. Kuumenna ½ dl vettä kattilassa ja sulata liivatelehdet joukkoon. Sekoita seos ohuena nauhana tyrnimehuseoksen joukkoon. Tarkista, että seos on jäähtynyttä ja kaada kiille varovasti lusikan kautta juustokakun pinnalle. Siirrä takaisin jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi.

Koristelu

Kiepauta varovasti veitsellä juustokakun ja irtopohjavuoan reunojen välistä, jotta kakku irtoaa. Avaa reunat ja siirrä kakku tarjoiluvadille. Koristele haluamallasi tavalla.

Reseptin ravintosisältö Tyrnijuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1319 kJ
315 kcal
992 kJ
237 kcal
Rasva 17.52 g 13.17 g
Hiilihydraatit 27.72 g 20.85 g
Proteiini 4.75 g 3.57 g