EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vaaleat suklaaruudut tähdillä

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Vaaleat mokkapalat suklaakuorrutteella. Piparkakkumuotteja voi hyödyntää hauskoissa strösselikoristeissa.

15 - 18 annosta

Vaikeustaso 2 60 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vaaleat suklaaruudut tähdillä

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
4,5 dl sokeria
3 tl Dr. Oetker Vaniljasokeria
2 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
2 dl maitoa
0,5 dl vispikermaa
6,5 dl vehnäjauhoja
250 g voita

Kuorrutus:

150 g voita
100 g suklaata
5,5 - 6 dl tomusokeria
1 kpl kananmunaa
Dr. Oetker Strösselimixiä

Valmistus

Valmistus:

1

Kakkupohja

Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Kaada maito ja kerma sulatetun voin joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Sekoita jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe yhteen. Sekoita voi-maito seos vuorotellen jauhojen kanssa taikinaan. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi ettei siihen muodostu sitkoa.

Laita uunipellin (30x40cm) päälle leivinpaperi ja kaada taikina sen päälle. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 20-25 minuuttia. Voit kokeilla kakun kypsyyttä puutikulla. Jos siihen ei tartu taikinaa, kakkupohja on valmis. Jäähdytä pohja ennen kuorruttamista.

2

Kuorrutus

Sulata voi kattilassa. Pilko suklaa paloiksi ja lisää se kuuman voin joukkoon. Anna sulaa 1 minuutti ja sekoita vasta sen jälkeen tasaiseksi. Riko kananmuna lasiin ja sekoita rakenne rikki haarukalla. Lisää voi-suklaa seokseen kananmuna, ripaus suolaa ja puolet tomusokerista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loppu tomusokeri ja sekoita. Kaada kuorrutus jäähtyneen kakkupohjan päälle.

3

Koristelu

Asettele pieniä tähden muotoisia piparkakkumuotteja kuorrutteen päälle. Kaada niiden sisälle teelusikan avulla strösseleitä. Leikkaa terävällä veitsellä palat niin, että jokaiseen palaan tulee yksi tähti. Kakku säilyy jääkaapissa 4-5 päivää.

Reseptin ravintosisältö Vaaleat suklaaruudut tähdillä

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 2546 kJ
608 kcal
1846 kJ
441 kcal
Rasva 24.98 g 18.10 g
Hiilihydraatit 69.41 g 50.29 g
Proteiini 6.14 g 4.45 g