EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vadelma-marenkikakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Tämä ihana marenkikakku sopii nautittavaksi kuumana kesäpäivänä.

10 - 12 palaa

Vaikeustaso 3 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vadelma-marenkikakku

Marenkipohja:

3 kpl kananmunan valkuaista
180 g sokeria
3 tl sitruunan mehu

Vaniljakreemi:

2,5 dl kuohukermaa
240 g smetanaa
5 rkl tomusokeria
1 rkl Dr. Oetker Vaniljasokeria

Koristelu:

about 500 g vadelmia
tomusokeria

Valmistus

Valmistus:

1

Marenkipohja

Sekoita valkuaiset, sokeri ja sitruunamehu lämmönkestävässä kulhossa. Laita kulho kattilan päälle, jonka pohjalla on höyryävää vettä. Jatka marenkiseoksen sekoittamista vesihauteessa kunnes sokeri on liuennut seokseen.

2

Laita uuni kuumenemaan kiertoilmalle 130˚ asteeseen. Levitä kolmen uunipellin päälle leivinpaperit.

3

Vatkaa marenkimassaa sähkövatkaimella 5-7 minuuttia kunnes se on sileää, kiiltävää ja jäähtynyt. Jaa marenkimassa 3 yhtä suureksi ympyräksi (Ø 20 cm) uunipelleille. Laita marenkipohjat uuniin ja vähennä samalla lämpötilaa 90˚ asteeseen. Kun pohjia on paistettu 1 ½ tuntia, sammuta uuni. Jätä marengit jäähtymään uunin jälkilämpöön ennen kuin poistat pohjat varovasti leivinpaperista.

4

Vaniljakreemi

Vatkaa kuohukerma, smetana, tomusokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

5

Laita alin marenkipohja kakkulautaselle, josta tarjoilet kakun. Levitä sen päälle 1/3 vaniljakreemistä ja yksi kerros vadelmia. Laita päälle toinen marenkipohja, levitä päälle taas 1/3 vaniljakreemistä ja yksi kerros vadelmia. Lopuksi laita päälle viimeinen marenkipohja ja levitä päälle kastike ja vadelmat.

6

Ripottele halutessasi tomusokeria kakun päälle ennen tarjoilua. Jos marjat ovat kosteita, tomusokeri vain sulaa niiden päälle. Tarjoile kakku välittömästi tai anna sen seistä max. 1 tunti jääkaapissa. Jos marenkikakku seisoo liian pitkään, pohjista tulee pehmeitä.

Reseptin ravintosisältö Vadelma-marenkikakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1156 kJ
276 kcal
929 kJ
222 kcal
Rasva 17.43 g 14.06 g
Hiilihydraatit 45.68 g 36.84 g
Proteiini 2.45 g 1.97 g