EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Vadelmatäytekakku

Perinteisen vadelmakakun ohje.

about 20 palaa

Vaikeustaso 2 80 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Vadelmatäytekakku

Kakkupohja:

4 kpl kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
1 tl Dr. Oetker Leivinjauhetta
0,5 dl kiehuvaa vettä

Täyte:

1 ps Dr. Oetker Vaniljakakkumoussea
2,5 dl maitoa
5 dl vispikermaa
0,5 dl tomusokeria
600 g vadelmia (tuoreita tai pakastettuja)
hillosokeria

preparation

Valmistus:

1

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija 24 cm). Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan. Lisää kiehuva vesi samalla vatkaten. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Jaa se kolmeen osaan.

2

Vatkaa kerma. Vatkaa kakkumousse ja maito sähkövatkaimella kunnes mousse on paksua ja kuohkeaa.

3

Sekoita puolet kermasta tomusokerin kanssa ja lisää puolet vadelmista. Levitä vadelmatäyte ensimmäisen pohjan päälle ja kakkumousse toisen pohjan päälle. Kokoa kakku tarjoilulautaselle. Levitä loput vadelmista kakun päälle.

4

Valmista kiille hillosokerista pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Sivele kiille vadelmien päälle pullasutia tai pientä lusikkaa avuksi käyttäen. Levitä kerma kakun ympärille ja pursota loput kakun reunalle vadelmien ympärille kun kiille on hieman jähmettynyt. Säilytä kakku jääkaapissa tarjoiluun asti.

Reseptin ravintosisältö Vadelmatäytekakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 1034kJ
247kcal
984kJ
235kcal
Rasva 10.71g 10.20g
Hiilihydraatit 33.70g 32.10g
Proteiini 3.39g 3.23g