Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

(0)
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Pehmeä täyte, makeaa kinuskia, kirpeää puolukkaa ja suolaista popcornia - vastustamaton yhdistelmä. Täyteläinen tuorejuustotäyte syntyy liivatelehdillä.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

Kinuski:

2 dl vispikermaa
1,5 dl fariinisokeria
2 hyppysellinen sormisuolaa

Pohja:

180 g täysjyvävehnäkeksejä
75 g voita

Täyte ja koristelu:

8 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
4 dl vispikermaa
1 dl sokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl vettä
1,5 dl puolukoita
1 ps suolattuja mikropopcorneja

Valmistus

Valmistus:

Kinuski

Keitä kermaa ja sokeria lähes täydellä teholla noin 6 minuuttia, välillä vispaten. Lopeta, kun kuplat ovat paksuja, väri tummunut ja kinuski tarttuu vispilään. Lisää suola, sekoita ja kaada laakeaan astiaan jäähtymään. 

Pohja

Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keksijauheen joukkoon. Anna imeytyä hetki. Aseta leivinpaperi 20-24 cm irtopohjavuoan pohjalle niin, että sen reuna jää vuoan ulkopuolelle. Painele keksiseos tiiviisti pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään. Jos sinulla ei ole isoa vuokaa, voit käyttää kolmea 12 cm -kokoista vuokaa.

Täyte ja koristelu

Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja vaniljatahna. Lisää tuorejuusto ruokalusikallisina ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Kiehauta pienessä kattilassa vesi, sulata joukkoon puristellut liivatelehdet, jäähdytä hetki ja vatkaa vaahdon joukkoon ohuena nauhana. Sekoita joukkoon puolukat ja puolet jäähtyneestä kinuskista, nokareina. Kinuski saa jäädä seokseen epätasaisesti.
 
Kaada täyte keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. Säilytä loppu kinuski jääkaapissa ja notkista lämmittämällä ennen viimeistelyä.
 
Valmista popcornit mikrossa. Koristele kakku ennen tarjoilua jäähtyneillä popcorneilla, jäljelle jääneellä kinuskilla ja muutamalla puolukalla. 

Reseptin ravintosisältö Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 7762 kJ
1854 kcal
1733 kJ
414 kcal
Rasva 93.26 g 20.82 g
Hiilihydraatit 216.75 g 48.38 g
Proteiini 26.64 g 5.95 g
Suostumus seurantaan

Olisimme iloisia, jos antaisit meille ja kumppaneillemme luvan käyttää evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotta voisimme ymmärtää tapaasi käyttää verkkosivustoamme. Näin saisimme paremman käsityksen toiminnastasi käyttäjänä ja voisimme mukauttaa verkkosivustoamme sen pohjalta. Lisäksi me ja kumppanimme haluaisimme käyttää näitä tietoja personoidun palvelun tarjoamiseksi kumppaneidemme alustoilla. Jos annat suostumuksesi tähän, valitse ”Salli”. Lisätietoja löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa.

Välttämättömät toiminnot

Tarvitsemme näitä evästeitä ja vastaavia teknologioita mahdollistaaksemme verkkosivustomme perustoiminnot. Sellaisiin kuuluu esimerkiksi näiden asetusten tallentaminen. Tämä on ehdottoman välttämätöntä, joten näiden evästeiden ja vastaavien teknologioiden käyttöä ei voi kieltää.

Aina käytössä
Analytiikka ja personointi

Lisäksi haluaisimme oppia lisää siitä, miten käytät sivustoamme, jotta voisimme optimoida sitä sinulle ja muille käyttäjille. Tähän tarkoitukseen käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita, jotka kartoittavat käyttäjien toimintaa ja siten auttavat meitä parantamaan sinulle tarjoamaamme palvelua.

Joo

ei

(Uudelleen)markkinointi ja tietojen jakaminen kolmansille osapuolille

Varmistaaksemme, että voimme mukauttaa markkinointikampanjoitamme sinun tarpeisiisi, keräämme tietoa siitä, miten saavut sivustollemme ja miten toimit mainostemme kohdalla. Tämä auttaa meitä parantamaan sekä mainoksiamme että sisältöjämme sinua varten. Markkinointikumppanimme käyttävät näitä tietoja myös omiin tarkoituksiinsa, esimerkiksi personoidakseen tiliäsi tai profiiliasi omalla alustallaan.

Joo

ei