EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ DR. OETKERIN verkkosivustolla

Tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi evästeitä parantaakseen sivuston toimintaa sekä auttaakseen meitä ja yhteistyökumppaneitamme saamaan käsityksen sivustomme käytöstä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä (klikkaamalla, selaamalla ja sivuilla liikkumalla) tai poistamalla tämän evästeilmoituksen hyväksyt evästeiden käytön. Saat lisätietoa evästeistä ja niiden poistamisesta yksityisyydensuojakäytännöstämme.

Välttämättömät evästeet
Nämä evästeet ovat välttämättömiä oetker.de-sivuston perustoimintojen käyttämiseksi.
Välttämättömät evästeet ja suorituskykyä mittaavat evästeet
Suorituskykyä mittaavat evästeet auttavat analysoimaan oetker.de-palvelun käyttöä, jotta voimme jatkuvasti arvioida ja parantaa palvelun laatua.
Välttämättömät evästeet, suorituskykyä mittaavat evästeet, markkinointievästeet ja kolmannen osapuolen evästeet
Markkinointi- ja kolmannen osapuolen evästeet auttavat meitä näyttämään oetker.de-palvelun yksilöllistä sisältöä muilla alustoilla.

Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

(0)
0 0 5
Arvostele resepti Kiitos arvostelustasi!
    (Kerta kokeilu riitti.)
    (Ihan ok.)
    (Tämä oli hyvä.)
    (Loistava!)
    (Aivan ihana! )

Pehmeä täyte, makeaa kinuskia, kirpeää puolukkaa ja suolaista popcornia - vastustamaton yhdistelmä. Täyteläinen tuorejuustotäyte syntyy liivatelehdillä.

8 - 10 annosta

Vaikeustaso 2 40 minuuttia

Ainekset:

Ainekset:

reseptiin Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

Kinuski:

2 dl vispikermaa
1,5 dl fariinisokeria
2 hyppysellinen sormisuolaa

Pohja:

180 g täysjyvävehnäkeksejä
75 g voita

Täyte ja koristelu:

8 kpl Dr. Oetker Liivatelehteä
4 dl vispikermaa
1 dl sokeria
2 tl Taylor & Colledge Vanilla Paste vaniljatahnaa
400 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
2 rkl vettä
1,5 dl puolukoita
1 ps suolattuja mikropopcorneja

Valmistus

Valmistus:

Kinuski

Keitä kermaa ja sokeria lähes täydellä teholla noin 6 minuuttia, välillä vispaten. Lopeta, kun kuplat ovat paksuja, väri tummunut ja kinuski tarttuu vispilään. Lisää suola, sekoita ja kaada laakeaan astiaan jäähtymään. 

Pohja

Murskaa keksit, sulata voi ja sekoita keksijauheen joukkoon. Anna imeytyä hetki. Aseta leivinpaperi 20-24 cm irtopohjavuoan pohjalle niin, että sen reuna jää vuoan ulkopuolelle. Painele keksiseos tiiviisti pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään. Jos sinulla ei ole isoa vuokaa, voit käyttää kolmea 12 cm -kokoista vuokaa.

Täyte ja koristelu

Laita liivatelehdet veteen likoamaan. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokeri ja vaniljatahna. Lisää tuorejuusto ruokalusikallisina ja vatkaa kiinteäksi vaahdoksi. Kiehauta pienessä kattilassa vesi, sulata joukkoon puristellut liivatelehdet, jäähdytä hetki ja vatkaa vaahdon joukkoon ohuena nauhana. Sekoita joukkoon puolukat ja puolet jäähtyneestä kinuskista, nokareina. Kinuski saa jäädä seokseen epätasaisesti.
 
Kaada täyte keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. Säilytä loppu kinuski jääkaapissa ja notkista lämmittämällä ennen viimeistelyä.
 
Valmista popcornit mikrossa. Koristele kakku ennen tarjoilua jäähtyneillä popcorneilla, jäljelle jääneellä kinuskilla ja muutamalla puolukalla. 

Reseptin ravintosisältö Valloittava puolukka-kinuskijuustokakku

Per Annos / Kappale Per 100 g / ml
Energia 7762 kJ
1854 kcal
1733 kJ
414 kcal
Rasva 93.26 g 20.82 g
Hiilihydraatit 216.75 g 48.38 g
Proteiini 26.64 g 5.95 g